Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
14.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Οδύσσεια ενός ποδηλάτη – Μέρος 1ο

Part ( 1 )
Δεκατέσσερα (14) χρόνια καμία απάντηση !!!

Στις 29/3/22 κατέθεσα στο υφιστάμενο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς & Ιθάκης (πέρασαν 10 μήνες απάντηση καμία) την επανεξέταση ενός αιτήματός μου από την 22/01/ 2009. (πέρασαν 14 χρόνια καμία απάντηση).

Προς Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Από Ιωαννίδη Παντελή
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ
ΤΑΜΕΙΟ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 461
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ..29/3/2022

Παρακαλώ όπως επανεξετάσετε το από 22/01/2009 αναπάντητο αίτημά μου προς το Λιμενικό Ταμείο.

Δράττομαι της ευκαιρίας δεδομένου ότι έλαβα γνώση (όπως ακούσαμε όλοι μας σε ραδιοφωνικές εκπομπές) από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την παραχώρηση άδειας λειτουργίας τουριστικού λεωφορείου ανοιχτού τύπου, συν 2 επιπλέον τρενάκια, συν άμαξες με άλογα, καντίνες street food, όπως επίσης και άλλη μια άδεια για βαρκάκια στη λιμνοθάλασσα του Κουταβου κλπ κλπ. γενικά δίνετε άδειες και χώρους.

Με τη διαχρονική πρότασή μου η εταιρεία μου αγκαλιάζει και εφαρμόζει μια κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη πολιτική για την προστασία της φύσης και την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης, αναβαθμίζοντας πραγματικά – πρακτικά την ποιότητα ζωής της πόλης του Αργοστολίου και το τουριστικό προϊόν (κρουαζιέρα).

Επισυνάπτονται πέραν της παρούσας σελίδας επιπλέον 2 σελίδες προς το Λιμενικο Ταμείο.
Τηλέφωνο επικοινωνίας……….
mail panbikepanbike@gmail.com.
Με τιμή,
Παντελής Ιωαννίδης
Πρωταθλητής Ελλάδας της Ποδηλασίας


Αναπάντητο αίτημα (δεκατεσσάρων ετών) από 22/1/2009
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ
ΤΑΜΕΙΟ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 186
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ. 22/1/2009
Ονομάζομαι Παντελής Ιωαννίδης Πρωταθλητής Ελλάδος της Ελληνικής
Ποδηλασίας.
Με δελτίο ταυτότητας της INTERNATIONAL CYCLING UNION HELLENIC CYCLING FEDERATION με αριθμό μητρώου της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδηλασίας UCI COTE : GRE …….. και LICENCE : No …. Αριθμός δελτίου αστυνομικής ταυτότητας: …….. του ΑΤ ……………Α.Φ.Μ. ……… επαγγελματικής δραστηριότητας όπου ανήκει στην Δ.Ο.Υ. …………. και με διεύθυνση της επιχείρησης ………………… με αντικείμενο εισαγωγές, εμπορία ποδηλάτων, επισκευές, πωλήσεις, ανταλλακτικά και ενοικιάσεις ποδηλάτων, πολυήμερες ποδηλατικές εκδρομές.
Θέμα:
Θα επιθυμούσα στον περιβάλλοντα χώρο του νέου λιμενοβραχίονα του Αργοστολιού δηλαδή εκεί που θα διαμορφωθεί ο χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων κτλ. Να μου δοθεί ένας χώρος 10μ. μήκος και 3μ. πλάτος σύνολο 30 τ.μ. προκειμένου να στηθεί εκεί μια
παρόμοια κατασκευή όπως είναι η αναμονή των επιβατών στο λιμενοβραχίονα της Σάμης, ή όπως είναι στο λιμενοβραχίονα όπου προσεγγίζουν τα ferry boat της γραμμής Ληξούρι – Αργοστόλι (στην προκειμένη περίπτωση χωρίς τα παγκάκια ).

Εμείς σε αυτό τον χώρο θέλουμε να τοποθετήσουμε ποδήλατα χρηματικής αξίας το καθένα 1.500 € έως 2.000 €.
Τα ποδήλατα αυτά θα διατίθενται προς ενοικίαση. Μέσα στον στόλο των εξειδικευμένων αυτών ποδηλάτων θα υπάρχουν και ποδήλατα για συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, τα οποία θα στηρίζονται στην ηλεκτρική υποβοήθηση ( e bikes ) Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Γνωρίζοντας τις ευαισθησίες για την οικολογία και την οικολογική μετακίνηση των υπολοίπων ευρωπαίων και την αγάπη τους για το ποδήλατο, είμαι βέβαιος πως με την 30χρονη ποδηλατική μου εμπειρία τον άρτιο ποδηλατικό εξοπλισμό ( που θα αγγίζει περίπου τις 100.000 ευρώ) θα μπορέσω να καλύψω τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των
επισκεπτών της κρουαζιέρας. Παράλληλα η προοδευτική κίνηση αυτή θα συναγωνίζεται
άλλες ευρωπαϊκές πόλεις – λιμάνια !

Μετά τιμής
Παντελής Ιωαννίδης
Πρωταθλητής Ελλάδας της Ποδηλασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ