Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023
15.4 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Οδύσσεια ενός ποδηλάτη – Μέρος 2ο

Part ( 2 )
Δώδεκα 12 χρόνια αναμονής !!!

Στις 29/3/22 κατέθεσα στον υφιστάμενο Δημο Αργοστολίου ( πέρασαν 10 μήνες απάντηση δεν έχω πάρει ) την επανεξέταση ενός αιτήματός μου από την 25/2/2011 . ( πέρασαν 12 χρόνια απάντηση δεν έχω πάρει.

Από Παντελή Ιωαννίδη.
Προς το Δήμο Αργοστολίου.
Υπ’όψιν Δημάρχου & Αντιδημάρχων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Αριθμ. Πρωτ. 5208 με ημερομηνία 29/3/22

Παρακαλώ όπως επανεξετάσετε το από 25/02/2011 αναπάντητο αίτημά μου προς το Δήμο Κεφαλονιάς. Δράττομαι της ευκαιρίας δεδομένου ότι έλαβα γνώση από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ( όπως και όλοι οι κάτοικοι του νησιού ) για την παραχώρηση άδειας λειτουργίας τουριστικού λεωφορείου ανοιχτού τύπου, συν 2 επιπλέον τρενάκια πέραν των δύο υφιστάμενων, συν άμαξες με άλογα, καντίνες street food, όπως επίσης και άλλη μια επιπλέον άδεια για βαρκάκια στη λιμνοθάλασσα του Κουταβου, άδειες σε καφετέριες για τραπεζοκαθισματα σε πεζοδρόμια κλπ άδειες…….
Με τη διαχρονική πρότασή μου η εταιρεία μας αγκαλιάζει και εφαρμόζει μια κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη πολιτική για την προστασία της φύσης και την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης, αναβαθμίζοντας πραγματικά – πρακτικά την ποιότητα ζωής της πόλης του Αργοστολίου και το τουριστικό προϊόν (κρουαζιέρα).
Επισυνάπτονται πέραν της παρούσας σελίδας επιπλέον 3 σελίδες προς το Δήμο Κεφαλονιάς.
Τηλέφωνο επικοινωνίας ……….
mail panbikepanbike@gmail.com.
Με τιμή,
Παντελής Ιωαννίδης
Πρωταθλητής Ελλάδας της Ποδηλασίας


Αναπάντητο αίτημά από 25/2/2011
Προς το Δήμο Κεφαλονιάς Υπ’όψιν Δημάρχου & Αντιδημάρχων
Αργοστόλι, 25-02-2011
ΑΠΟ ΤΟΝ:
ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
Με δελτίο αθλητικής ταυτότητας ….. της INTERNATIONAL CYCLING UNION
HELLENIC CYCLING FEDERATION
και αριθμό μητρώου της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI)
UCI CODE: GR……….
LICENCE No : ….
Με αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας: …..
ΑΦΜ: ……….
Διεύθυνση επιχείρησης: …………………
Τηλ. ……….. Κιν ………….
www.panbike.com
Κύριε Δήμαρχε .
Σχετικά με την από 23/01/2009 αίτησή μου προς το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς (αρ. πρ. 186) για κατασκευή στεγάστρου και τοποθέτηση ποδηλάτων προς ενοικίαση στο νέο λιμενοβραχίονα Αργοστολίου, ζητώ την εκ νέου επανεξέταση του αιτήματός μου από εσάς και τα αρμόδια στελέχη του Δήμου Κεφαλονιάς.

Συγκεκριμένα θα επιθυμούσα στον πλέον διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο του νέου λιμενοβραχίονα του Αργοστολίου, να μου παραχωρήσετε δέκα (10) μέτρα μήκος και τρία (3) μέτρα πλάτος, ήτοι 30 τ.μ. , προκειμένου να στηθεί εκεί μια κατασκευή, που θα εναρμονίζεται απόλυτα ποιοτικά και αισθητικά με τον περιβάλλοντα χώρο. Η προκάτ λυόμενη αυτή κατασκευή θα μας κοστίσει περί τα 10.000€ με 15.000 € προκειμένου να διασφαλίζεται το αναμενόμενο αποτέλεσμα (αντοχή σε φθορές – θάλασσα – μποφόρ),
καθώς και η προστασία του περιεχομένου (εξειδικευμένα ποδήλατα αξίας άνω των 80.000 με 100.000 €). Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα στο στόλο των εξειδικευμένων ποδηλάτων θα υπάρχουν και ποδήλατα για συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, τα οποία θα στηρίζονται στην ηλεκτρική υποβοήθηση ( πιστοποιημένα e bikes ).

Γνωρίζοντας τις ευαισθησίες για την οικολογία και την οικολογική μετακίνηση των υπολοίπων Ευρωπαίων (και όχι μόνο) και την αγάπη τους για το ποδήλατο, είμαι βέβαιος ότι με την 40χρονη ποδηλατική μου εμπειρία και τον άρτιο ποδηλατικό εξοπλισμό θα καλύψω τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επισκεπτών της κρουαζιέρας.

Γίνεται αντιληπτό ότι η προοδευτική αυτή κίνηση θα συναγωνίζεται άλλες πόλεις – λιμάνια του εξωτερικού (ενδεικτικά αναφέρουμε Μονακό, Μαγιόρκα, Νορβηγικά Φιορδ, Μαϊάμι, κλπ).

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έγινε σαφές ότι αναφερόμαστε σε μια επένδυση ύψους περίπου 120.000€ από τη μεριά μας, οπότε αιτούμαστε μακροχρόνια ολοχρονική μίσθωση των 30 – 40 τ.μ. με προτεινόμενο μηνιαίο μίσθωμα από 400€ με τη νόμιμη ετήσια προσαύξηση, παρά το γεγονός ότι η τουριστική περίοδος διαρκεί έξι (6) μήνες.

Τέλος ζητάμε ξεπερνώντας την γραφειοκρατία, να αναλάβει ο Δήμος την παροχή ρεύματος και ύδρευσης, ενώ οι τρέχοντεςλογαριασμοί θα εξοφλούνται από εμάς.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή και πιθανή αυτοψία-υπόδειξη του χώρου και αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας για την υλοποίηση της επένδυσης πριν το ξεκίνημα της φετινής τουριστικής περιόδου του 2011 .
Με τιμή,
Παντελής Ιωαννίδης
Πρωταθλητής Ελλάδας της Ποδηλασίας.

Δείτε ΕΔΩ το 1ο μέρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται