Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Οδύσσεια ενός ποδηλάτη Μέρος 3ο και τελευταίο (;)

Part ( 3 )
ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση ποδηλάτων προς όλους !!!

Προς το Δήμαρχο Αργοστολίου
κ. Μιχαλάτο Θεόφιλο & Αντιδημάρχων
Ελληνική Δημοκρατία
Δήμος Αργοστολίου
Αριθμ. Πρωτ. ..20255 με ημερομηνία 8/11/22
Από Ιωαννίδη Παντελή

Σε συνέχεια της από 23/05/2022 προσωπικής επιστολής μου προς εσάς την οποία και παρέδωσα στην γραμματεία σας κατόπιν ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ σας, την καταθέτω εκ νέου με αριθμό

πρωτοκόλλου, ( 20255 με ημερομηνία 8/11/22 ) προκειμένου να λάβατε γνώση, γιατί πιθανόν να μην έφτασε ποτέ στα χέρια σας, πράγμα αδύνατον.

Τηλέφωνο επικοινωνίας ……….

e mail : panbikepanbike@gmail.com.

Ιωαννίδης Παντελής

Πρωταθλητής Ελλάδας της Ποδηλασίας

_______________

Επιστολή από 23/05/2022 …Πέρασαν εφτά ( 7 ) μήνες, κανένα ενδιαφέρον καμία απάντηση ………..

Προς
Το Δήμαρχο Αργοστολίου
κ. Μιχαλάτο Θεόφιλο
Αργοστόλι, 23/05/2022
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Σε συνέχεια της πρόσφατης ( πεντάλεπτης ) συνάντησής και

προφορικής παρουσίασης του πλάνου-project αναφορικά με την ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση συμβατικών ποδηλάτων στους δύο δημοτικούς σταθμούς (πάρκινγκ αυτοκινήτων) του Δήμου Αργοστολίου, σας παραθέτουμε εγγράφως και όσο το δυνατόν περιληπτικά με την παρούσα επιστολή, την πρότασή μας.

Αιτούμαστε δωρεάν παραχώρηση περίπου έξι – οκτώ θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων στο δημοτικό πάρκινγκ όπισθεν της επιχείρησης Σταμούλη και παράλληλα αντίστοιχες θέσεις στάθμευσης στο δημοτικό πάρκινγκ στον προβλήτα του ferry boat Αργοστολίου Ληξουρίου για τοποθέτηση ποδηλάτων προς δωρεάν χρήση .

Ως αντάλλαγμα για τη δωρεάν παραχώρηση των τετραγωνικών αυτών μέτρων η επιχείρησή μας θα διαθέτει σε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας (ντόπιους και τουρίστες – επισκέπτες ) από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:30 έως τις 14:30, ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, ΔΩΡΕΑΝ χρήση ποδηλάτων για την εξυπηρέτησή τους.

Συγκεκριμένα, αφήνοντας το όχημα τους στο δημοτικό πάρκινγκ όπισθεν της επιχείρησης Σταμούλης και καταθέτοντάς μας (στην υποδοχή της επιχείρησης panbike – ποδηλατικός σταθμός ) ή ταυτότητα ή διαβατήριο ή το κλειδί του αυτοκινήτου τους, θα παραλαμβάνουν ποδήλατο όχι μόνο ο οδηγός του αυτοκινήτου αλλά όλοι οι συνεπιβάτες και με την επιστροφή των ποδηλάτων, θα

παραλαμβάνουν το αποδεικτικό ταυτοποίησής τους ή το κλειδί του αυτοκινήτου τους.

Εναλλακτικά αυτού του χώρου, αφενός για να μην στερήσουμε αυτές τις πολύτιμες έξι με οκτώ θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων και κυρίως αφετέρου για να είναι εμφανής ο ποδηλατικός σταθμός και όχι κρυμμένος στο πίσω μέρος του πάρκινγκ, μπορούμε να σας προτείνουμε αντίστοιχων 30 τ.μ. χώρο απέναντι από την είσοδο του δημοτικού πάρκινγκ της επιχείρησης Σταμούλης. Αυτός ο εναλλακτικός χώρος είναι πιο ενδεδειγμένος (καθώς είναι εμφανής) τόσο για εμάς για να δουλέψουμε μετά τις 14:30, όσο και για το Δήμο (τον βλέπουν περισσότερα μάτια, θα συζητηθεί και θα παρασύρει τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον επισκέπτη που δεν έχει πρόθεση να μπει στο πρώτο δημοτικό πάρκινγκ της πόλης, να μπει…..και θα είναι για τους οδηγούς μια συνεχόμενη καθημερινή οπτική υπενθύμιση ).

Για εμάς αντικειμενικά είναι η κορυφαία επιλογή τοποθεσίας. Μπορεί να τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση από το Δήμο Αργοστολίου που θα διευκρινίζει τις ώρες ΔΩΡΕΑΝ παροχής ποδηλάτου.

Να δοθεί το κίνητρο στους πολίτες να μην εισέρχονται στον αστικό ιστό για να μην επιβαρύνεται το κυκλοφοριακό και οι ίδιοι οι πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα, ξεκούραστα και χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Παράλληλα ο Δήμος με μια σοβαρή προσπάθεια διαφημιστικού μάρκετινγκ από τα τοπικά μέσα

ενημέρωσης και από τα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαφημίσει το όλο εγχείρημα και θα δοθεί η κατάλληλη ώθηση.

Στο δεύτερο σταθμό στον προβλήτα του ferry boat Αργοστολίου Ληξουρίου θα έχουμε τις ίδιες παροχές τις αντίστοιχες ώρες αιχμής και θα φροντίσουμε στο στόλο των εξειδικευμένων – ποιοτικών μας ποδηλάτων να συμπεριλάβουμε 3-4 ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια.

Στο δεύτερο σταθμό θα υπάρχουν πέρα από τα συμβατικά και ποδήλατα ηλεκτρικής υποβοήθησης, τα οποία θα εξυπηρετούν τους πελάτες μας της κρουαζιέρας σε συνδυασμό με τα ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια.

Θα παρέχεται η δυνατότητα στους οδηγούς και συνεπιβάτες των αυτοκινήτων, εκτός από το συμβατικό ποδήλατο που θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ , να νοικιάζουν με ένα μικρό αντίτιμο των 2-3 ευρώ και ποδήλατο ηλεκτρικής υποβοήθησης (εγκεκριμένο ευρωπαϊκό προϊόν).

Η επιχείρηση αυτή θα λειτουργεί οκτώ μήνες το χρόνο από Μάρτιο έως Οκτώβριο.

Οι κατασκευές – προκάτ λυόμενες που θα στεγάσουν τα ποδήλατα και τον ποδηλατικό εξοπλισμό εάν θέλετε μπορεί να είναι δικής σας επιλογής, αρκεί να εναρμονίζονται απόλυτα από ποιοτικής και αισθητικής πλευράς με τον περιβάλλοντα χώρο.

Εαν δεν επιθυμείτε τέτοια εμπλοκή με τις προκάτ κατασκευές το αφήνετε σε εμάς , γνωρίζουμε το αντικείμενο μας.

Αυτό που θέλουμε να μας εξασφαλίσετε ξεπερνώντας τη γραφειοκρατία είναι η παροχή ρεύματος και ύδρευσης και η κάλυψη των εξόδων αυτών από το Δήμο.

Είναι αυτονόητο ότι επιθυμούμε μια χρονική δέσμευση για υπογραφή σύμβασης τουλάχιστον δωδεκαετούς διάρκειας για να προχωρήσουμε στην επένδυσή μας.

Το σύνολο των συμβατικών ποδηλάτων των δύο σταθμών θα είναι στο ξεκίνημα περί τα ΕΚΑΤΟ ποδήλατα πλέον ΣΑΡΑΝΤΑ εξειδικευμένων ποδηλάτων ηλεκτρικής υποβοήθησης όπως και ΤΕΣΣΕΡΑ ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια . Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών θα βρίσκονται στο πρώτο πάρκινγκ, στην είσοδο της πόλης. Ανάλογα με τη ζήτηση που θα υπάρχει θα γίνεται μεταφορά ποδηλάτων μεταξύ των δύο σταθμών.

Πιστεύω να έγινε αντιληπτό ότι με την προοδευτική αυτή κίνηση αναβαθμίζουμε πάρα πολύ την πόλη του Αργοστολίου, το τουριστικό προϊόν, το κυκλοφοριακό, την εξυπηρέτηση της κρουαζιέρας και ενδυναμώνουμε το οικολογικό πνεύμα, γι’ αυτό πρέπει με την καλή έννοια να το εκμεταλλευτεί ο Δήμος Αργοστολίου.

Ως γνωστόν το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δύο το πρόσωπο”

Η σαραντάχρονη ποδηλατική μας εμπειρία και ο άρτιος ποδηλατικός εξοπλισμός που θα παρέχουμε θα καλύψει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τόσο των συμπολιτών επισκεπτών.

Είμαστε στη διάθεσή σας και θα το επιδιώξουμε να σας παρέχουμε οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση και υπόδειξη – αυτοψία των χώρων. Είναι απαραίτητος ο διάλογος με τα αρμόδια στελέχη του Δήμου Αργοστολίου για όσες φορές χρειαστεί και αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας, γιατί προκειμένου να υλοποιηθεί η επένδυση αυτή από τη μεριά μας και για να ξεκινήσουμε την τουριστική περίοδο Μαρτίου – Οκτωβρίου 2023, η συμφωνία μας θα πρέπει να

έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2022.

Ως γνωστόν οι ελλείψεις στην παγκόσμια αγορά είναι μεγάλες λόγω covid, γι’ αυτό ο χρόνος που απαιτείται για το “χτίσιμο” των συγκεκριμένων ποδηλάτων και την όλη προετοιμασία πρέπει να είναι αρκετός, για να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι on time ως σωστοί και υπεύθυνοι επαγγελματίες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : ……….

E mail : panbikepanbike@gmail.com

Με τιμή,
Παντελής Ιωαννίδης
Πρωταθλητής Ελλάδας της Ποδηλασίας

Υ.Γ Πέρασαν εφτά ( 7 ) μήνες κανένα ενδιαφέρον καμία απάντηση ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται