Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Και το όνομα αυτής: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ | Ποιος είναι ο συντονιστής της

Ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί απ’ το συντονιστή της νέας Δημοτικής Κίνησης για το Δήμο Αργοστολίου, κ. Παντελή Ιωαννίδη, η ιδρυτική διακήρυξη-κάλεσμα της νέας αυτής προσπάθειας. Ενδεχομένως το χθεσινό αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα να επιτάχυνε τις διαδικασίες μα σε κάθε περίπτωση τα “προγνωστικά” που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν μάλλον έπεσαν έξω!

Σχεδόν απ’ το πουθενά εμφανίζεται στο πολιτικό προσκήνιο μια νέα δημοτική κίνηση η οποία έρχεται να προστεθεί δίπλα σ’ αυτήν που ανακοίνωσε πρόσφατα ο κ. Ανουσάκης, και φυσικά μαζί με την παράταξη του Δημάρχου και της ΛΑΣΥ. Συνεπώς οι de facto διεκδικητές, μέχρι στιγμής, του Δήμου Αργοστολίου είναι τουλάχιστον τέσσερις.

Το κείμενο της Αναγέννησης Αργοστολίου καλεί τους πολίτες σε πολιτικές ζυμώσεις μέσω διαδικτυακών συναντήσεων-συζητήσεων προφανώς σε μία προσπάθεια να διερευνήσει τις προθέσεις και την απήχηση του εγχειρήματος.

Ποιος είναι όμως ο Παντελής Ιωαννίδης που παρουσιάζει αυτή τη νέα δημοτική κίνηση;

Ο Παντελής Ιωαννίδης έκανε πρωταθλητισμό στην ποδηλασία συμμετέχοντας σε πολλές διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο του εμπορίου ποδηλάτων ως συνεργάτης μεγάλων ποδηλατικών επιχειρήσεων. Διατήρησε κατάστημα στο Αργοστόλι για πολλά χρόνια κατά το παρελθόν ενώ είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Τσακαλίδου, τραπεζικό στέλεχος, και έχουν μαζί ένα παιδί.

Δείτε την ιδρυτική διακήρυξη όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο προφίλ του Παντελή Ιωαννίδη:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ θα λέγεται η παράταξη που θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε για να διεκδικήσουμαι το Δήμο Αργοστολίου .!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο Αργοστόλι, επιβάλουν τη δημιουργία μιας νέας δημοτικής κίνησης, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ήθος, εντιμότητα, καινοτόμες ιδέες, γνώση, νέους ανθρώπους και αρχές, στοιχεία τα οποία θα προσδιορίζουν τη δράση και τη συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα.

Θα σχεδιάσουμε ένα περιβάλλον που θα βελτιώνει τα επίπεδα της ποιότητας της ζωής μας, για ένα Δήμο που θα διαχειρίζεται με σύγχρονη αντίληψη και αμεσότητα τα προβλήματα της καθημερινότητας, απαλλαγμένος από τις ασφυκτικές κομματικές επιταγές του χθες και που θα στοχεύει επιτέλους στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον του Αργοστολίου, με σοβαρότητα και στρατηγική, με ομαδικότητα και πειθαρχία όπως έζησα και εφάρμοσα όλα τα χρόνια της αθλητικής μου καριέρας και όχι μόνο.

Σε αυτή την στόχευση ο κάθε ένας από εμάς θα έχει το δικό του ξεχωριστό ρόλο. Σεβόμαστε και αξιοποιούμε και την παραμικρή θετική δύναμη, δίνοντας προτεραιότητα στη συνεργασία και τη συνεννόηση, σε μια κοινωνία μέσα στην οποία η αξία του πολίτη θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία !!!!!

Ζούμε μια περίοδο αλλαγών για τον τόπο μας και για την πόλη μας, καιρός είναι να αρχίσουμε να συζητάμε ουσιαστικά μεταξύ μας, να προτείνουμε και να σχεδιάζουμε, να εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις μας, να ενδιαφερόμαστε για τον συνάνθρωπό μας με έργα πρωτοβουλίες και πράξεις. Μαζί έχουμε να κάνουμε πολλά και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα !!!!!

Τόσο η τελευταία όσο και η προτελευταία δημοτική αρχή διαχειρίστηκαν το Δήμο μας με τρόπο που έφερε στην επιφάνεια συστημικές κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος που ηθελημένα έγιναν τροχοπέδη για την πορεία προς το αύριο.

Αλλάζουμε το « ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ » στο « ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ » !!!
Στη χώρα μας το «σύστημα» ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ. Θέλω να πιστεύω ότι το έχετε εμπεδώσει αυτό. Και δεν πρόκειται να βοηθήσει ποτέ. Ο μόνος δρόμος λοιπόν, είναι να κοιτάξουμε όλοι μαζί μπροστά. Με ξεκάθαρες αποφάσεις των οποίων την ευθύνη θα παίρνουμε μαζί και θα προχωράμε. Γιατί αν κάτι δεν γίνει, αν κάτι δεν καταφέρουμε, θα φταίμε και εμείς και όχι μόνο «οι άλλοι».

Πρέπει να πάρουμε όλοι μαζί μια βαθιά εισπνοή και να κάνουμε το Αργοστόλι :
Πόλη Καθαρή
Πόλη Πράσινη
Πόλη Προσβάσιμη σε όλους
Πόλη με το ωραιότερο παραλιακό μέτωπο
Πόλη με τον πλούτο της αξιοποιημένο
Πόλη Έξυπνη
Πόλη με κοινωνική πολιτική για όλους
Πόλη με Επενδυτικό Προορισμό
Πόλη με Τουριστική Ανάπτυξη
Πόλη του Πολιτισμού
Πόλη του Αθλητισμού
Πόλη Ασφαλή για όλους
Πόλη όσο το δυνατόν με λιγότερα αυτοκίνητα, αυτοκίνητα που κάνουν μέσα στο Αργοστόλι γύρω – γύρω για να βρουν μια θέση παράνομη έξω από το μαγαζί της αρεσκείας τους προκειμένου να πάρουν λίγο ψωμί και λίγο σέλινο…

Την πόλη μας, το Αργοστόλι, μια πόλη που αξίζει και θα χαίρεσαι να ζεις σ’ αυτήν !!!
Μία πόλη που θα λες ναι βγαίνω να περπατήσω, μια πόλη που θα καμαρώνεις και θα λες έλα στην πόλη μου.

Ο συνδυασμός που θέλουμε να χτίσουμε θα αναδεικνύει το αυθεντικό ενδιαφέρον και την αγάπη για τον τόπο μας. Είναι μια νέα προσπάθεια ανανέωσης και αλλαγής. Ένα κύμα φρεσκάδας και αισιοδοξίας από ΝΕΑ και ΑΦΘΑΡΤΑ παιδιά !!! Τα δικά μας παιδιά !!! Τα δικά σας παιδιά !!!

Ναι καλά διαβάσατε, από ΝΕΑ παιδιά, αγόρια και κορίτσια που έχουν όρεξη για δράση, που έχουν όρεξη για δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας.

Φίλες και φίλοι, Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά σε αυτήν την ενωτική κίνηση, που θα ακούει στο όνομα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ καταθέτοντας το αίτημα σας – το ενδιαφέρον σας ότι θέλετε να ανήκετε σε αυτή την ομάδα, για να μπουν τα θεμέλια μιας νέας δημιουργικής εποχής στο Δήμο μας, είναι πολύ εύκολο το παίζεται στα δάκτυλα, μια ηλεκτρονική προεγγραφή ένα mesenger για αρχή είναι αρκετό …!!! πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε από τώρα, πρέπει να εκφράσει ο καθένας από την μεριά του τις ανησυχίες του, πρέπει να δούμε εάν ταιριάζουμε, να ακούσει ο ένας τον άλλον..!

Παντελής Ιωαννίδης….!!!!

Ο ναι, είμαι αυτός που κυκλοφορεί εδώ και 45 χρόνια με ποδήλατο !!!

Υ.Γ 1) δηλώνω παρόν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Αργοστολίου και θα ήθελα πάρα πολύ να συμβάλλω με τις γνώσεις μου στο κομμάτι του αθλητισμού !!!

Υ.Γ 2) τόσο απλό είναι για αυτό το ξεκίνημα (είπαμε ένα mesenger) …. δηλώστε παρόν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Αργοστολίου, μην αφήσετε τους ΙΔΙΟΥΣ και τους ΙΔΙΟΥΣ τόσα χρόνια που έχουν φέρει το Αργοστόλι σε αυτό το τέλμα…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ