Κυριακή 19 Απριλίου 2026
15.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

14η η Παπαντωνάτου στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Μια σημαντική επιτυχία για τον στίβο της Κεφαλονιάς ήρθε από την Λουΐζα Παπαντωνάτου στον 38ο Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Η αθλήτρια της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλληνίας τερμάτισε στην 14η θέση στις γυναίκες, τρέχοντας την απόσταση των 42,2 χιλιομέτρων σε 3 ώρες 9 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα, επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ.

Η Λουΐζα τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου συνδυάζει τις σπουδές της στην οδοντιατρική με τον αγωνιστικό αθλητισμό.  Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ίδια και στον προπονητή της Χρήστο Τούλα για τη σημαντική διάκριση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και να της ευχηθούμε να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ