Μια ξεχωριστή ευκαιρία για παιδιά που αγαπούν τη μουσική και θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του μαντολίνου ανοίγει στο Αργοστόλι, με τη δημιουργία μαθημάτων για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Η δράση απευθύνεται σε μαθητές από την Γ΄ Δημοτικού και άνω, με στόχο την ένταξή τους στην Παιδική Μαντολινάτα Αργοστολίου, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν ένα παραδοσιακό και ιδιαίτερα αγαπητό μουσικό όργανο, καλλιεργώντας παράλληλα τη μουσική τους παιδεία και την ομαδικότητα.
Παράλληλα, τα μαθήματα απευθύνονται και σε μαθητές που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή στο Μουσικό Γυμνάσιο Κεφαλονιάς, προσφέροντας την απαραίτητη προετοιμασία στον χώρο της μουσικής.
Τμήματα κιθάρας για μαθητές Γυμνασίου
Στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας θα λειτουργήσουν επίσης τμήματα κιθάρας για μαθητές Γυμνασίου, διευρύνοντας τις επιλογές μουσικής εκπαίδευσης για τους νέους της περιοχής.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο στις 18:00, ενώ η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.
Υπεύθυνος διδασκαλίας είναι ο Σωκράτης Μπένος.
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες: 697 375 6686
Η πρωτοβουλία αποτελεί μια όμορφη προσπάθεια να έρθουν ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στη μουσική, να γνωρίσουν το μαντολίνο και την κιθάρα και, μέσα από τη συμμετοχή τους σε ένα μουσικό σύνολο, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και ερεθίσματα.
Γιατί κάθε παιδί που κρατά σήμερα ένα μαντολίνο στα χέρια του, μπορεί αύριο να γίνει ο άνθρωπος που θα το παραδώσει στο επόμενο παιδί.











