ΤΡΑΓΙΚΟ!! ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.
Ένα ακόμη τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ.
Ένας 57χρονος ημεδαπός άνδρας έχασε αιφνιδίως τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υπέρταση.
Βρέθηκε νεκρός στο πατρικό του σε οικισμό της Λειβαθούς, από τους οικείους και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για την διακρίβωση των αιτιών θανάτου του 57χρονου το Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου στα πλαίσια της προανάκρισης θα παραγγείλει διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Λίγο νωρίτερα, ένας ακόμη Κεφαλλονίτης, 72 ετών, έφυγε αιφνίδια από κοντά μας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν στην παραλιακή του Αργοστολίου, στο ύψος του Εργατικού Κέντρου, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Περαστικοί του παρείχαν τις Α’ Βοήθειες ώσπου να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου.
Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο άτυχος άνδρας κατέληξε, ενώ την προανάκριση για τον 72χρονο και την παραγγελία νεκροψίας-νεκροτομοτής θα διατάξει το Λιμεναρχείο Αργοστολίου.
Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Αλιβιζάτου.