Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
14.8 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Συνομιλία Βαρούχα-Αλέξη μετά τη μεταπήδηση εν πλω!

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η μεταπήδηση εν πλω που αποκαλύφτηκε από τοπικό ειδησεογραφικό ιστολόγιο φίλα προσκείμενο στον Δήμαρχο. Σύμφωνα με το έγκυρο site που προβάλλει συστηματικά το έργο του Δημάρχου και εσχάτως του Βουλευτή, μία κυρία έπαθε “κοκομπλόκο” όταν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από κοντά -και μάλιστα εν πλω!!!- με αποτέλεσμα να εναγκαλιστεί θερμά μαζί του αφού μάλιστα του πρόσφερε και δώρο (πού το ήξερε ότι θα τον δει και το είχε μαζί της;)!

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Γιάννη Βαρούχα ο οποίος παρέκαμψε γραμματείς και ιδιαιτέρους για να μιλήσει απευθείας στον Αλέξη για το πολύ σημαντικό ζήτημα που ανέκυψε…

Σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα την τηλεφωνική επικοινωνία η οποία έγινε μέσω καρτοτηλεφώνου της Κορτόνα (για να διαφύγει της επισυνδέσεως!!!):

-Έλα Αλέξη, έχουμε πρόβλημα… ήρθε ο Κυριάκος και μόλις τον είδαν άρχισαν να μεταπηδούν και μάλιστα εν πλω!

-Αλήθεια μου λες;

-Στη ζωή του Άδωνι!

-Κάτσε ρε σύντροφε γιατί αυτά που μου λες είναι σοβαρά πράγματα… Είναι βέβαιη η μεταπήδηση; Την είδες με τα μάτια σου;

-Η αλήθεια είναι Αλέξη, πως όταν άκουσα ότι μία γυναίκα είδε τον Μητσοτάκη και μεταπήδησε εν πλω, στην αρχή νόμισα ότι βούτηξε στη θάλασσα για να γλιτώσει… Μετά όμως διάβασα για αγκαλιές και δώρα και ότι μεταπήδησε στη ΝΔ.

-Καλά και πώς το ξέρουμε ότι μεταπήδησε στην ΝΔ; Έκανε και δημόσια δήλωση;

-Όχι, το είπε σε κάποιον στο τηλέφωνο…

-Είχαμε και υποκλοπές δηλαδή;

-Όχι Αλέξη, μη ψηλώνει ο νους σου… απλώς την άκουσαν να το λέει στο τηλέφωνο. Δεν ξέρουμε ποιος ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής!

-Γιάννη μην ανησυχείς!

-Γιατί Αλέξη;

-Γιατι αφού μου λες ότι μιλούσαν στο τηλέφωνο, μόλις θα τους έρθει ο λογαριασμός θα ξεχάσουν τη μεταπήδηση! Αν πάλι τύχει και τους έρθει και καμμιά ΔΕΗ μαζί, θα πέσει μαύρο δαγκωτό!

-Μη λες ΔΕΗ Αλέξη! Μην τη λες αυτήν τη λέξη… πονάει!

-Έχεις δίκιο αλλά δε θα πονάει όταν επανακρατικοποιηθεί!

-Αμήν και πότε!

-Αργεί το Πάσχα μα έρχεται. Άντε, καλή δύναμη τώρα, λίγες μέρες μας έμειναν και το νου σου! Αν δεις πάλι καμία μεταπήδηση, τρέχα με ένα λογαριασμό της ΔΕΗ από κοντά, ή με μία απόδειξη απ’ το σούπερ μάρκετ, ή έστω με μία φωτογραφία από ένα πρατήριο καυσίμων και θα προσγειωθούν απότομα οι μεταπηδήσεις…

-Έννοια σου Αλέξη, θα έχω από κοντά και το λογαριασμό για το πόσο μας κόστισε η πτήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για την προεκλογική τους συγκέντρωση!

-Με τη νίκη!

-Άμποτες!!


Ασφαλώς και η παραπάνω στιχομυθία αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας ευθυμογραφικού χαρακτήρα και ουδέποτε έλαβε χώρα στην πραγματικότητα. Έτσι για να “σκάσει και λιγάκι το χειλάκι” μας έναντι της ανερχόμενης τοξικότητας στην προεκλογική περίοδο που ευχόμαστε να κοπάσει και να επικρατήσει ο διάλογος και τα λογικά επιχειρήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ