Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
29 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή στο Μεγανήσι

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο νησί του Μεγανησίου επίσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, η οποία σηματοδοτεί μια νέα εποχή δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Μεγανησίου Λευκάδας.

Τον κ. Τρεπεκλή συνόδευαν ο κ. Αντώνης Δουβίτσας, Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο κ. Eυτύχης Zουριδάκης, Aντιπεριφερειάρχης βιομηχανίας, φυσικών πόρων, ενέργειας και τεχνικών επαγγελμάτων και ο κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Παρόντες από τον Δήμο Μεγανησίου ήταν ο Δήμαρχός κ. Γεράσιμος Κατωπόδης, ο κ. Γρηγόρης Τσολάκης, Πρόεδρος του Δ.Σ., οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτριος Κατωπόδης και κ. Ευαγγελία Μελά και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Νίκος Σολδάτος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Τρεπεκλής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προγραμματισμένα, σχεδιαζόμενα και εν εξελίξει έργα στο νησί, διαβεβαίωσε δε ότι είναι δεδομένη η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Μεγανησίου για την υλοποίηση των ανωτέρω έργων καθώς και τον προγραμματισμό νέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ