Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
34 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τις αρχές και τους φορείς των νησιών μας

Ευχές Πρωτοχρονιάς 2021 – Χρόνια Πολλά

Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2020 και καλωσορίζουμε το νέο χρόνο με τη σκέψη πάντα στην προστασία των συνανθρώπων μας.

Η φετινή Πρωτοχρονιά είναι ιδιαίτερη. Με όλους τους συμβολισμούς που έχει κάθε νέο ξεκίνημα, το 2020 ήταν μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Λόγω της πανδημίας βιώνουμε αλλαγές στην καθημερινότητά μας που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Το 2021 ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες. Ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν δεν περιμέναμε τόσα πολλά από το νέο χρόνο. Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες χώρες του πλανήτη που έχουν την τύχη να ξεκινούν αυτές τις μέρες τη διαδικασία εμβολιασμού. Όλοι ελπίζουμε ότι σε λίγους μήνες θα καταφέρουμε να ανακτήσουμε όλα αυτά που στερηθήκαμε και συνιστούν την καθημερινότητά μας και τον τρόπο ζωής μας.

Για να μετουσιωθεί η ελπίδα σε πραγματικότητα, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τους βασικούς κανόνες προστασίας, μέχρι ο εμβολιασμός να δημιουργήσει συνθήκες ανοσίας. Τότε μόνο θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ξανά σχέδια για το μέλλον, χωρίς την απειλή της πανδημίας.

Αυτό το χρόνο εορτάζουμε άλλωστε και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Ας είναι λοιπόν το 2021 σε συμβολικό και ουσιαστικό επίπεδο μια χρονιά ελευθερίας.

Στα νησιά μας διαχειριζόμαστε τις επιπλέον δυσκολίες που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός». Η πολιτεία στάθηκε αρωγός στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις των νησιών μας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και το 2021.

Στους συμπολίτες μας και τις συμπολίτισσές μας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη εύχομαι από καρδιάς ένα ευτυχές νέο έτος. Στους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και στους όπου γης αποδήμους μας,εύχομαι να είναι προσεκτικοί και να τους έχουμε σύντομα κοντά μας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Καλή αποκοπή με υγεία και προκοπή!

Ευτυχισμένο το 2021!

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης


Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι του Επιμελητηρίου μας,

Η χρονιά που φεύγει χαρακτηρίστηκε από τις προκλήσεις και τις δυσκολίες μιας παγκόσμιας υγειονομικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που αφήνει στο πέρασμά της η πανδημία του covid-19.

Το 2020 αδιαμφισβήτητα μας δοκίμασε έντονα, μας γέμισε πληγές, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Από τη πρώτη στιγμή, με κάθε πρόσφορο τρόπο, ασκώντας  το ρόλο μας ως γνωμοδοτικό όργανο της Πολιτείας,  αγωνιστήκαμε  προς το συμφέρον κάθε επαγγελματία και κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, να μην χαθεί τίποτα από όσα με κόπο κτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα, αξιοποιήσαμε τα μέσα της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, έτσι ώστε, να αναδείξουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές των νησιών μας.

Γνωρίζουμε καλά ότι ο δρόμος της ανάκαμψης θα είναι μακρύς.

Στην αυγή του 2021, ένα έτος που με αφορμή τον εορτασμό από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, συμβολίζει εξ ορισμού την αναδιοργάνωση, την ανασυγκρότηση και τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον δικό μας δύσκολο αγώνα.

Θερμές ευχές για χαρούμενο και δημιουργικό νέο έτος.

Πρωτίστως με υγεία.

Καλή Χρονιά!
Ο Πρόεδρος,
Σταύρος Σπαθής


ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΙΘΕ ΤΟ 2021 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ!ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΑ!Κώστας Ευαγγελάτος και συνεργάτες!!


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ