Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Υπερίων: Εκδρομή στα Λαγκαδάκια – Ευχαριστήρια επιστολή

Θέμα: «Εκδρομή στα Λαγκαδάκια – Ευχαριστήρια επιστολή»

Οι ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ «ΥΠΕΡΙΩΝ», το εκπαιδευτικό – υποστηρικτικό προσωπικό και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» πραγματοποίησαν εκδρομή την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 στα Λαγκαδάκια Ληξουρίου.

Ήταν μια ημέρα απόλαυσης και ξεγνοιασιάς, πραγματικής απόδρασης από τη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε.

Στην πανέμορφη παραλία στα «Λαγκαδάκια» λίγο πιο έξω από το μεγαλύτερο χωριό της Παλικής τα Χαβδάτα οι ωφελούμενοι του Κέντρου μας κολύμπησαν, χάρηκαν και έπαιξαν με τη θάλασσα, γνωρίστηκαν και μ’ άλλους λουόμενους και ένιωσαν ίσοι με όλους.

Οι ντόπιοι αλλά και οι ξένοι επισκέπτες του νησιού μας, μας πλησίασαν με χαμόγελα γεμάτα αισιοδοξία και μοιράστηκαν μαζί μας την ευχαρίστηση και τη χαρά που νιώθουν για το σπουδαίο έργο που γίνεται στη Δομή μας.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, μετά από πρόσκληση του Βαγγέλη Μουρελάτου, εξαιρετικού συνεργάτη της Ένωσης, φιλοξενηθήκαμε στην κοντινή ταβέρνα του «Λαγκαδάκια». Η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, το υπέροχο και προσεγμένο φαγητό, η ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά όλων όσων μας περιποιήθηκαν μας εξέπληξε!

Οι ωφελούμενοί μας ένιωσαν πολύ άνετα, τραγούδησαν και χόρεψαν με κέφι και πολλά χαμόγελα.

Ο Βαγγέλης Μουρελάτος κάθε χρόνο προσφέρει ένα μεσημεριανό γεύμα σ’ όλους μας. Εκείνο που πραγματικά ξεχωρίζει στην πρωτοβουλία αυτή είναι η αγάπη και η ευχαρίστηση που αποτυπώνεται στα πρόσωπα όλης της οικογένειας γι’ αυτό που προσφέρουν. Αυτό το συναίσθημα λειτουργεί αμφίδρομα και σ’ εμάς που αντίστοιχα νιώθουμε πολύ φιλικά, άνετα και όμορφα.

Φίλε μας Βαγγέλη!

Σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι μας και σου ευχόμαστε υγεία, χαρά και όλα τα καλά του κόσμου!

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ