Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Προκειμένου να συμπληρωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Αδελφάτου των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Κεφαλληνίας για την επόμενη τριετία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2301/1920, με την εκλογή τριών πολιτών ως μελών, μόνιμων κατοίκων Αργοστολίου, καταγόμενων ανά ενός από τις επαρχίες Κραναίας, Πάλλης και Σάμης,

ΚΑΛΟΥΜΕ

κάθε ενδιαφερόμενο/η που επιθυμεί να εκλεγεί ως μέλος του Δ.Σ. του Αδελφάτου των Φ.Κ.Κ., να υποβάλλει αίτηση  στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κεφαλληνίας έως και την  10/03/2022.

Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να είναι Βουλευτές, Δήμαρχοι, Δημοτικοί ή Κοινοτικοί Σύμβουλοι, οφειλέτες των ΦΚΚ, καθώς και συγγενείς των υπηρετούντων στα ΦΚΚ και από αυτά μισθοδοτουμένων εν γένει υπαλλήλων ή ιατρών, μέχρι συγγένειας πέμπτου βαθμού εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κεφαλληνίας μαζί με την αίτησή τους σύντομο ενυπόγραφο  βιογραφικό, υπεύθυνη δήλωση περί του ότι πληρούν τις ανωτέρω αναφερόμενες προϋποθέσεις και δεν εμπίπτουν στους σχετικούς περιορισμούς και φωτοτυπία ταυτότητας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2671362701, Τζιμούλη Μαρία, υπάλληλος τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ηλεκτρονική Δ/νση: dnsi_dim_ygeias.kef@pin.gov.gr

Δ/νση: Μομφεράτου 30, 28100 Αργοστόλι