Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
15 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ευχαριστίες από τους συντελεστές της παράστασης “κύριος Κόλπερτ”

Ευχαριστήριο μήνυμα από τους συντελεστές της παράστασης «κύριος Κόλπερτ»

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου, παρουσιάσαμε στο θέατρο «Κέφαλος», το θεατρικό έργο του Νταβίντ Γκήζελμαν «κύριος Κόλπερτ» σε μετάφραση του Αλέξανδρου Κοέν και σκηνοθεσία της Αγνής Χιώτη.

Εκ μέρους όλων των συντελεστών της παράστασης και ειδικά εμάς των ηθοποιών που εισπράξαμε και τις δύο αυτές μέρες το ζεστό χειροκρότημα σας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που αγκαλιάσατε της δουλειά μας και την αγαπήσατε όσο εμείς.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
τη Levante ferries για την ευγενική χορηγία των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, την εφημερίδα «Ημερήσιος» και κυρίως της κυρίες Δήμητρα Παπαδάτου και Χριστίνα Διακάτου, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας και που πρόβαλαν την παράσταση μας με τον καλύτερο τρόπο. Την Έλλη Μαυρογιάννη και την ομάδα του «Kefaloniti» που για ακόμη μια φορά έδειξε την στήριξη του στον πολιτισμό και το θέατρο. Τον ραδιοφωνικό σταθμό «παλμό 98,3», ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στα όποια δρώμενα λαμβάνουν χώρα στο νησί.

Την μεταφορική εταιρία «ΑΙΝΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ» για τη δωρεάν μεταφορά των σκηνικών μας από την Αθήνα.

Τους ανθρώπους που εργάζονται στο θέατρο – τη Στάμω, την κα Σπυριδούλα, τον Γρηγόρη, το Μάκη – που από την πρώτη κιόλας επαφή μας, υπήρξαν δίπλα μας και που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό το ανέβασμα της παράστασης μας.
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Γιώργο Τσιλιμιδό
και τον σύμβουλο πολιτισμού κ. Βίκτωρα Ρουχωτά, οι οποίοι μας απέδειξαν εμπράκτως την στήριξη τους και την αγάπη τους για τον πολιτισμό και τους νέους ανθρώπους.
Η ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς είναι πολύ μεγάλη.

Για την ομάδα repente arts,
Κυριάκος Μαρκάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ