Σάββατο 27 Απριλίου 2024
13 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Καλό, ευχάριστο και δημιουργικό μήνα!

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΛΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΕΩΝ

Η είσοδος του Σεπτέμβρη σηματοδοτεί για τον εικαστικό, λογοτέχνη, θεωρητικό τέχνης Κώστα Ευαγγελάτο την λήξη αλλά και την έναρξη καλλιτεχνικών γεγονότων εντός και εκτός Ελλάδας.

Η εκθεσιακή δραστηριότητα στην Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη συνεχίζεται με επιτυχία και αμείωτο ενδιαφέρον με την έκθεση ζωγραφικής DOS A DOS- Πλάτη με Πλάτη, που συνεκθέτει ζωγραφικά έργα, σχέδια και εκδόσεις στην κεντρική αίθουσα της μαζί με τον διεθνή διανοητή, εικαστικό, συγγραφέα, καθ. Δημοσθένη Δαββέτα. Η έκθεση τους θα ολοκληρωθεί με ξενάγηση στις 17 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 8 μ.μ.-10μ.μ.

Παράλληλα στην αίθουσα “Χρυσομοίρα Κ. Ευαγγελάτου” εκτίθενται χαρακτηριστικά επιλεκτικά έργα από την ομαδική έκθεση “Διαχρονικός Βυρωνισμός” η οποία είχε επί διετία πανελλήνια και ομογενειακή απήχηση, ενώ στην αίθουσα “Ιφιγένεια Λαγάνα” εκτίθενται εικαστικά έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που ανήκουν στην ευρύτερη συλλογή τέχνης της σύγχρονης πινακοθήκης. 

Η τελευταία ξενάγηση στις δύο αυτές αίθουσες θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 8μ.μ.-10μ.μ.Επίσης πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η μεγάλη αντιπολεμική έκθεση 

με συμμετοχές από όλο τον κόσμο που είχε λάβει μέρος και ο Κώστας Ευαγγελάτος με δύο συνθέσεις του, σε κίτρινο και γαλάζιο χρώμα, η οποία έγινε στη Βόρεια Ιταλία με θέμα-αφιέρωμα στην Ουκρανία, και διήρκεσε τρείς μήνες. Στα τέλη Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται πλέον στην Αθήνα θα ανακοινωθεί το εικαστικό, λογοτεχνικό και εκδοτικό πρόγραμμα του ίδιου και των συνεργατών του στο ART STUDIO EST-LA CHAMBRE καθώς και οι συμμετοχές του σε σημαντικές εκθέσεις τέχνης και λογοτεχνικές εκδόσεις. ΜΕΤΑΒΑΣΗΣτον Δημοσθένη Δαββέτα

Μεταφερθήκαμε αντάμα

στα λιβάδια των ψυχών.

Σε έναν κόσμο με γνήσιες ρίζες

στο άφθαρτο και διαχρονικό 

εικόνισμα γραφών

της κοσμικής αρμονίας.

Κώστας Ευαγγελάτος 2022.
Καλό, ευχάριστο και δημιουργικό μήνα!

COSTAS EVANGELATOS ART-EST

www.rodopicollection.blogspot.com

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ

ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 28100 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ