Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καφεδάκι & συζήτηση με νέους συμπολίτες μας είχε ο Βουλευτής του νομού

Οι νέες και οι νέοι των νησιών μας αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο!

Χθες είχα τη μεγάλη χαρά να βρίσκομαι ανάμεσα σε νέους ανθρώπους, ιδιαίτερα σε νέους που ενδιαφέρονται για τα κοινά, συμμετέχουν, αγωνιούν για το μέλλον τους και αναζητούν τρόπους παρέμβασης.

Άκουσα με προσοχή τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της νέας γενιάς που διαμένει στο νησί μας -της γενιάς των παιδιών μου- για το μέλλον τους, κάνοντας μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις των θεμάτων που τους απασχολούν.

Τους ενημέρωσα για τις υποδομές που προωθούνται στον νομό μας με ιδιαίτερη έμφαση στον οδικό άξονα Αργοστόλι-Πόρος, συνομιλήσαμε για τον τομέα της υγείας και τις παρεμβάσεις στα νοσοκομεία μας, ενώ από τη συζήτησή μας διαπίστωσα ότι αναζητούν ασφάλεια και σταθερότητα, αναγνωρίζοντας όμως τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στο παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και εθνικό περιβάλλον.

Παράλληλα, αναφέρθηκα στην ιδιαίτερη σχέση μεταξύ κεντρικής κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης με κοινό στόχο την βελτίωσητης ποιότητας ζωής των πολιτών, δημιουργώντας έργα που αφορούν άξονες προτεραιότητας, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, ο εκσυγχρονισμός των λιμανιών μας, η αξιοποίηση της νέας Μαρίνας Αργοστολίου, η δυναμική του θαλάσσιου τουρισμού,τα αλιευτικά καταφύγια  καθώς και αντίστοιχες δράσεις με έργα σε τομείς όπως η ύδρευση και η επεξεργασία λυμάτων.

Τα νησιά μας μπορούν να προσφέρουν συνολικά καλές δουλειές, οικογένεια, φίλους και ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο οποίο να εργάζονται οι νέοι, αλλά και να ζουν.

Αποτελεί ευθύνη μας να δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες στους νέους, να ακουστεί η φωνή τους για να μπορούν έτσι να αλλάζουν τα πράγματα.

Τους ευχαριστώ πολύ για τον γόνιμο διάλογο που είχαμε και τους συγχαίρω για την ωριμότητα τους. Εύχομαι σε όλους επιτυχία και πρόοδο στη ζωή τους, παροτρύνοντας τους να συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά, διατηρώντας έτσι την ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει  με σκοπό την ανοδική πορεία των νησιών μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται