Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
14.6 C

Το αδιαχώρητο στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Φαραντούρη παρουσία Τσίπρα στην ΑΘήνα

Πολλά μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας συνόδευσαν τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στην παρουσίαση του βιβλίου του συμβούλου του, Νικόλα Φαραντούρη, “Η Ενεργειακή Κρίση στην Ελλάδα – Η δίνη της ακρίβειας, οι προειδοποιήσεις, οι προτάσεις για έξοδο” από τις εκδόσεις Παπαζήση που έγινε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο Roof Garfen OLYMPIAS στην Αθήνα.

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα παρουσιάστηκε το βιβλίο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Άγγελο Κότιο και τον Αναπληρωτή Καθηγητή του ΕΜΠ κ. Χάρη Δούκα.

Την εκδήλωση την οποία τίμησαν και πολλές προσωπικότες της χώρας συντόνισε η δημοσιογράφος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η κυρία Χρύσα Λιάγγου.

Από την Κεφαλονιά ξεχωρίσαμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο και πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, τον Χαράλαμπο Βασιλάτο, τον ιατρό Παναγιώτη Μουρελάτο και την Αγγελική Μανέντη.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ: