Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
31 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΜΗΣ & ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΑΜΗΣ

Αργοστόλι, 20.12.2022

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΜΗΣ & ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός και ο Γραμματέας της Τ.Ο. Σάμης, Σταύρος Τουλάτος συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Σάμης, Γεράσιμο Μονιά – Νέτη. Το σημαντικότερο ζήτημα που συζητήθηκε ήταν η υποστελέχωση των Υπηρεσιών του Δήμου, καθώς υπηρετούν πολύ λιγότεροι υπάλληλοι από αυτούς που προβλέπονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας. Μεγαλύτερο δε είναι το πρόβλημα στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία επιβλέπει εγκεκριμένα έργα αποκατάστασης των τεραστίων καταστροφών που επήλθαν από τον “Ιανό”.

Στη συνέχεια, μετέβηκαν στο Κέντρο Υγείας Σάμης, όπου και συναντήθηκαν με το Διευθυντή του Κ.Υ., Ιατρό, Βαγγέλη Μαρούλη. Η υποστελέχωση του Κ.Υ. οφείλεται κυρίως στις εσωτερικές μετακινήσεις των ιατρών από τη μια περιοχή στην άλλη. Επιπλέον, αρκετοί αγροτικοί ιατροί υπηρετούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας λόγω των κενών θέσεων στη Παθολογική Κλινική, ενώ την ίδια στιγμή αγροτικά ιατρεία (Tζαννάτων, Σκάλας, Χιονάτων, Βασιλικάδων, Μακρυωτίκων) παραμένουν κλειστά ή υπολειτουργούν.

Τη προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε επίσης, η συγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης Σάμης και η ανάθεση των τομέων ευθύνης στα μέλη της. Η Συντονιστική Επιτροπή αποτελείται από τους: 1) Γραμματέα: Σταύρο Τουλάτο (Υπεύθυνο Τομέα Αθλητισμού – Νεολαίας και Καθημερινότητας). 2) Αναπληρωτή Γραμματέα: Νίκο Βουτσινά (Υπεύθυνο Τομέα Αυτοδιοίκησης και Υγείας) και 3) Μέλος: Ρεγγίνα Καμπανού (Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας).

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Τοπικές Οργανώσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιάς & την Ιθάκη, συνεχίζουν με συνέπεια και υπευθυνότητα τις πολιτικές και κοινωνικές τους δράσεις. Απέναντι στους εκφραστές του πολιτικού αριβισμού και της ελαφρότητας, η σοβαρότητα και η ειλικρίνεια δείχνουν το δρόμο της Νέας Αλλαγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ