Πέμπτη 2 Μαΐου 2024
18.2 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αδελφότητα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟΥ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 1953

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΤΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 1953

To Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, μετά από πρόταση του Προέδρου της, αποφάσισε όπως προκηρύξει ανοικτό Διαγωνισμό για τη Δημιουργία Επετειακού Γραμματοσήμου με θέμα τα 70 χρόνια μνήμης και τιμής από τον καταστροφικό σεισμό του 1953. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε φυσικά πρόσωπα, επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές γραφικών τεχνών αλλά και σε όλους τους πολίτες.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η σχεδίαση ενός σχεδίου που θα τιμά και θα παραπέμπει στα 70 χρόνια από το σεισμό του 1953 και το οποίο θα αντανακλά την ιστορία, τις αξίες και την πολιτιστική κληρονομιά του Συλλόγου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ: Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΙ:

1. Ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να καταθέσει μέχρι και τρία (3) σχέδια προς αξιολόγηση.

2 Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να αποστείλει μέχρι τις 28/02/2023 στο email: adelfotita@kefalinontopos.gr τη δημιουργία του σε αρχείο εικόνας (JPG ή PNG ή TIF ή PSD) και αρχείο Vector -Διανυσματικό- (PDF ή AI), μαζί με όλα τα στοιχεία του. Δημιουργίες οι οποίες θα αποσταλούν μετά από αυτή την ημερομηνία θα θεωρούνται εκπρόθεσμες, άρα θα ακυρώνονται αυτόματα.

3. Το κάθε σχέδιο θα πρέπει να είναι πρωτότυπο, προϊόν δημιουργικής προσπάθειας, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται μέσα σε πλαίσια τα οποία δεν προσβάλλουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Νοείται ότι το πνεύμα των δημιουργιών θα πρέπει να συνάδει με τις αρχές της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά.

ΕΠΙΛΟΓΗ

1. Μετά το πέρας της προθεσμίας το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του θα μελετήσει όλες τις δημιουργίες που έχουν αποσταλεί και θα απορρίψει από το διαγωνισμό δημιουργίες οι οποίες θα θεωρηθούν προσβλητικές ή εκτός του πνεύματος του διαγωνισμού. Ακολούθως το ΔΣ θα ανακηρύξει το νικητή του διαγωνισμού.

Με την αποστολή της Δημιουργίας του, ο κάθε Διαγωνιζόμενος αποδέχεται τα κάτωθι:

Α) Η Δημιουργία του, εφόσον επιλεγεί, θα αποτελεί πλέον πνευματική ιδιοκτησία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά.

B) Μετά την επιλογή σχεδίου, όλα τα αποκλειστικά δικαιώματα για χρήση, δημοσίευση, διαφήμιση, αντιγραφή, και αναπαραγωγή με όλους τους πιθανούς τρόπους ανήκουν στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά.

ΈΠΑΘΛΟ:

Ο νικητής του Διαγωνισμού θα λάβει ένα (1) δίτομο έργο του Ηλία Τσιτσέλη «Κεφαλληνιακά Σύμμικτα», ενώ η δημιουργία του θα αποτελέσει το σχέδιο για το επετειακό γραμματόσημο που θα εκδώσει η Αδελφότητα προς υπόμνηση και τιμή για τα 70 έτη από το μεγάλο σεισμό του 1953. Επίσης θα βραβευτεί σε ειδική εκδήλωσή μας από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ