Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
24 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέλεξε αντιπρόσωπους σε Κεφαλονιά, Κέρκυρα και Λευκάδα για την 5η συνδιάσκεψη

Ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις των τοπικών επιτροπών Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Λευκάδας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την εκλογή των αντιπροσώπων για τη 5η συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Γενάρη στην Αθήνα

Ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα εάν υπολογίσουμε πως η διαδικασία αυτή έγινε μέσα σε 10 μόλις μέρες και μάλιστα μέσα ή αμέσως μετά τις γιορτές.

Η προσυνδιασκεψιακή διαδικασία και η ανασυγκρότηση των τοπικών επιτροπών αποτελεί μια επιτυχία, ενώ γίνεται φανερό πως το δυναμικό των ενταγμένων στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ένα μέρος μόνο όσων θα μπορούσαν να ενταχθούν στο μέτωπο της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.

Αξιοσημείωτη είναι και η ευρεία αποδοχή των Θέσεων που εισηγείται το Παννελαδικό Συντονιστικό Όργανο. Η αποδοχή των θέσεων του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου συμβάλλουν στην  αναζωογόνηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στέλνουν  μήνυμα για μαχητική ανατρεπτική παρέμβαση και πρωτοβουλίες συσπείρωσης σε αριστερή αντικαπιταλιστική βάση.

Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (παλιότερα και νέα) αποτελούν τη δύναμη  της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και με τις αποφάσεις τους θα παρέμβουν στις μάχες του επόμενου διαστήματος. Οι τοπικές επιτροπές απευθύνουν  ανοιχτό κάλεσμα προς τους αγωνιστές, τα ρεύματα και τις δυνάμεις που θέλουν να παλέψουν ενάντια στον δολοφονικό καπιταλισμό της εποχής μας, για το ψωμί, την ειρήνη και την ελευθερία των λαών, ενάντια στα καπιταλιστικά κέρδη, τον πόλεμο και τους ανταγωνισμούς, από θέσεις ανατροπής της πολιτικής της άρχουσας τάξης, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των κυβερνήσεών τους. Από θέσεις υπεράσπισης της ανεξάρτητης αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, απορρίπτοντας την πολιτική ή εκλογική συμπόρευση με την ρεφορμιστική Αριστερά, να χαράξουν από σήμερα κιόλας μια συντεταγμένη πορεία σταθερής πολιτικής συνεργασίας, διαλόγου και κοινής δράση, που θα οδηγήσει στην πολιτική συστράτευση, στο αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα και μέτωπο που απαιτεί η εποχή μας.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

τοπικές επιτροπές

Κέρκυρας

Κεφαλονιάς

Λευκάδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται