Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
12 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ – ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗ ΣΥΜΑΧΙΑ “ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ”

Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε το επισυναπτόμενο για την Συνέντευξη της Συμμαχίας “ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ” την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, στην οποία συμμετέχει το Κόμμα για τα Ζωα μαζί με άλλα 6 κόμματα.

Στις επόμενες μέρες θα σας σταλεί link και πληροφορίες για διαδικτυακή σύνδεση την ημέρα της συνέντευξης.

Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο ανωτέρω e-mail.

Ευχαριστούμε,

Εκπρόσωποι Κόμματος για τα Ζώα στο Ιόνιο

Κοσμάτος Ιωάννης

Λεβεντάκου Βασιλική

Ρουχωτά Ειρήνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στη Συμμαχία «Πράσινο & Μωβ»

Το Κόμμα για τα Ζώα

για τη : Δημοκρατία, Οικολογία, Φιλοζωία!

Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 30.1

Το Κόμμα για τα Ζώα στις αναμενόμενες εκλογές συμμετέχει στη Πολυκομματική Συμμαχία «Πράσινο & Μωβ» που αποσκοπεί να αλλάξει τα δεδομένα στη πολιτική σκηνή υπερασπίζοντας τη Δημοκρατία, τη Διαφάνεια, τα Δικαιώματα, το Κράτος Δικαίου.

Στην Συμμαχία «Πράσινο & Μώβ» συμμετέχουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι Πράσινοι, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, οι  Πράσινοι-Αλληλεγγύης, το Βολτ Ελλάδας, το Κόμμα για τα Ζώα και το Οικοφεμινιστικό Quίνημα «Κύκλος». 

Είναι κόμματα και πανευρωπαϊκά ρεύματα, που στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμμετέχουν και συντονίζονται στη δυναμική Ομάδα των Πράσινων/EFA, η οποία διαθέτει 73 ευρωβουλευτές. Στην Ελλάδα συντονίζονται σε ένα Δίκτυο 32 Πράσινων Αυτοδιοικητικών. Και τώρα διεκδικούν τη δυναμική παρουσία τους στην Ελληνική Βουλή.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου οι Εκπρόσωποι της Πολιτικής Συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ» στις 12.00, στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα)

Στη συνέντευξη θα παρουσιασθούν οι επικεφαλής τις θέσεις της Συμμαχίας που θα διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές την ψήφο των πολιτών και την εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο των Πράσινων Πολιτικών και Αξιών.

Η ανοιχτή συμμαχία «Πράσινο & Μωβ» θα σηματοδοτήσει την 1η Αυτόνομη Παρουσία του Πράσινου χώρου σε βουλευτικές εκλογές μετά από 10 χρόνια.

Το «Πράσινο & Μωβ», μία ευρεία και ποικιλόμορφη συμμαχία, ήρθε για να αποδώσει στην ελληνική κοινωνία τα μεγέθη της Δημοκρατίας, Οικολογίας και Φιλοζωίας που δικαιούται και της αρμόζουν.

 Επικοινωνία: 6976630014

prasinomov.gr@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται