Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
14.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΣΤΗΝ «9η ΕXPOTROF»

        Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία παρευρέθηκε  στην  «9η EXPOTROF», η οποία  διοργανώθηκε στο MEC  Παιανίας από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023. Η  Έκθεση  φιλοξένησε παραγωγούς  από όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη ποιοτικών ελληνικών προϊόντων κατά τόπων προέλευσης  και προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας.  Από τα Ιόνια Νησιά υπήρξε σημαντική εκπροσώπηση από παραγωγούς των νησιών μας για την ανάδειξη και προώθηση τοπικών μας προϊόντων της Ιόνιας Γης  στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Η Πρόεδρος της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας κ. Άννα Αλεξανδράτου Δελλαπόρτα και  Μέλη του Δ.Σ., καθώς και μέλη Συλλόγων των νησιών μας, επισκεφτήκαμε την 9η ΕXPOTROF. Στην είσοδο της Έκθεσης  μας υποδέχτηκε εγκάρδια ο συμπατριώτης μας Επτανήσιος –Κεφαλλονίτης, διοργανωτής εκθέσεων και  Ιδιοκτήτης  στην ΕταιρείαΕξποτροφ – Expotrof Exhibition,  Διευθυντής της  9ης ΕXPOTROF   κ. Κωστής Μοσχονάς, τον οποίο συγχαρήκαμε με πολύ χαρά, νιώθοντας υπερήφανοι  που ένας νέος άνθρωπος, επιστήμονας, συμπατριώτης μας, έχει καταφέρει  πολλά στο επιχειρείν, έχει δώσει νέα δυναμική στις ελληνικές εξαγωγές,  και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στους πυλώνες του Πολιτισμού και  της ελληνικής οικονομίας, οι οποίοι  σχετίζονται με τα εκλεκτής ποιότητας  ελληνικά προϊόντα,  τις ποικιλίες τους, την ελληνική γαστρονομία και τη λαϊκή μας Παράδοση. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,   όπου  συνομιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις    με τους   παραγωγούς  των νησιών μας,  τους συγχαρήκαμε για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους να γνωρίσουνκαι να γευτούν οι επισκέπτες της έκθεσης τα εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας προϊόντα   των νησιών μαςνα αναδείξουν τον πλούτο της Ιόνιας Γης, να συμβάλλουν στη διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης και να βοηθήσουν επικουρικά στο βέλτιστο για την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη.. Ιδιαίτερα μας χαροποίησε το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, προώθηση και ανάδειξη των τοπικών  μας προϊόντων.  Μεγάλη  χαρά μας έδωσε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κ. Ελένη Λουκέρη, η οποία μας ενημέρωσε για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην έκθεση και την εξαιρετική αποδοχή των προϊόντων μας από εγχώριους και ξένους αγοραστές.

        Η  Επτανησιακή Συνομοσπονδία ως τριτοβάθμιος φορέας πολιτισμού εκπροσωπώντας πρωτοβάθμιους (Συλλόγους, Ενώσεις, Συνδέσμους) και δευτεροβάθμιους (Ομοσπονδίες) πολιτιστικούς φορείς των νησιών μας,   συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της Έκθεσης και  την ανάδειξη και  προώθηση του τοπικού πλούτου της Ιόνιας Γης σε εγχώριες και διεθνείς αγορές.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                 H ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ- ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ       ΣΤΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΙΝΗ-ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ