Τρίτη 23 Απριλίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

N.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής

Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Αργοστόλι, 12.3.2023

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός & Σταύρος Τουλάτος, πραγματοποίησαν χθες πολιτική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας. Τους ομιλητές προλόγισαν ο Αν. Γραμματέας της Ν.Ε. Κωνσταντίνος Βάλσαμος και ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αργοστολίου Χρήστος Θεοδωρακάτος.

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της εθνικής τραγωδία των Τεμπών, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος μας για το ιδιωτικό χρέος, τη κοινωνική κατοικία, το Ε.Σ.Υ., την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, την ανάγκη θεσμικής ενίσχυσης της λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα όπως η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υποδομής με κυρίαρχο τον οδικό άξονα Αργοστολίου – Πόρου αλλά και τα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές που επλήγησαν από τον “Ιανό”, η ενίσχυση της πυροπροστασίας ενόψει της θερινής περιόδου, η ανάγκη τακτικής παρουσίας αγροτικών ιατρών σε όλη τη περιφέρεια, οι δασικοί χάρτες και η προστασία της ιδιοκτησίας στα νησιά μας.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γέμισε με φίλους, στελέχη και μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και ανθρώπους που επιζητούν τη Κοινωνία στο Προσκήνιο και επιθυμούν ένα Κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, στο οποίο θα επικρατεί η αξιοκρατία και η διαφάνεια. 

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στον Νομό μας, εκφράζει την ανανέωση, τη σοβαρότητα, το ήθος, την επιστροφή της λογικής και της ειλικρίνειας στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Μαζί συνεχίζουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ