Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
21 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καλωσορίζουμε στη συντακτική επιτροπή μας τον δημοσιογράφο Μάκη Λεκατσά

Με χαρά υποδεχόμαστε στη Συντακτική Επιτροπή του kefaloniastatus.gr τον δημοσιογράφο και φωτορεπόρτερ Μάκη Λεκατσά.

Ο Μάκης Λεκατσάς έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια συστηματικά και με συνέπεια στον τοπικό τύπο αναδεικνύοντας στη δημόσια σφαίρα συζήτησης σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας των νησιών μας, του τουρισμού, της κοινωνίας, της τοπικής οικονομίας, της τοπικής πολιτικής σκηνής αλλά και του αθλητισμού!

Ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από το αθλητικό στοιχείο καθώς είναι γνωστό ότι κατέχει άριστα τα αθλητικά δρώμενα, τοπικά και πανελλαδικά, ενώ έχει συνεργαστεί με πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ για την περιγραφή αγώνων και το σχολιασμό αθλητικών γεγονότων.

Το γεγονός ότι προσέρχεται σε μία ιστοσελίδα που λειτουργεί στη βάση του εθελοντισμού ενώ μόλις πρόσφατα μπήκε στον χώρο της διαφήμισης και άρα δεν προκύπτουν οικονομικές απολαβές, αποδεικνύει ένα και μόνο πράγμα: την αγάπη του Μάκη Λεκατσά για το αντικείμενό του, την αγάπη του για τη δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ! Γι’ αυτό άλλωστε είναι και τόσο καλός στη δουλειά του, γιατί αγαπάει αυτό που κάνει!

Η συμμετοχή του στην κοινή μας προσπάθεια αναμένεται να ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον τομέα του ρεπορτάζ για την ιστοσελίδα μας, στον οποίο μέχρι σήμερα υστερούσαμε, φέρνοντάς μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαστε βέβαιοι ότι ο συνδυασμός της δεινότητάς του στο ρεπορτάζ και της γραφής μας θα προκαλέσει μία ισχυρή παρουσία στον δημόσιο διάλογο των νησιών μας.

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην Συντακτική Επιτροπή μας και του ευχόμαστε ο φακός και η πένα του να ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μέσα απ’ το kefaloniastatus.gr!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ