Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
19.9 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

spot_img

Π. Ιγγλέσης για μουσείο Σκλάβου: θα πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία του διαγωνισμού

Η χρηματοδότηση σε ένα “κουτσό” έργο (μουσειο Σκλαβου). επιλέχθηκαν δύο ξεχωριστές χρηματοδοτησεις ..
1.χρηματοδοτηση από το επιχειρησιακο προγραμμα του υπουργείου ανάπτυξης στο ποσόν των 2.500.000€.
2.προσθετη χρηματοδότηση από το ταμείο ανάκαμψης στο ποσόν των 548.000 €.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ…οι εμπλεκόμενοι στην υλοποίηση του έργου είναι:
α)Η ομάδα σχεδιασμού του έργου και η οποία σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του ΕΡΓΟΥ..στην προκειμένη περίπτωση είναι ο δήμος αργοστολιου που εκπροσωπειται από τον δήμαρχο και ο οποίος είναι ταυτόχρονα προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου..και εκείνος που υπογράφει τις συμβάσεις που συνάπτει ο δήμος..
β)ο κυβερνητικός βουλευτής..ο οποίος εξασφάλισε την χρηματοδότηση..παρεμβαινοντας μεταξύ Δήμου και πολιτείας..και τονίζοντας μάλιστα…απευθυνομενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη..<με δική σας πρωτοβουλία κύριε πρόεδρε ξεκίνησε το μουσείο γερασιμου σκλαβου..που αποτελεί σταθμό στον πολιτισμό του νησιού μας..>

Αξιο λόγου..ο εφησυχασμος του κυβερνητικου βουλευτή!!!!!! γ) ο ανάδοχος που υπέγραψε την σύμβαση στις 27/12/2022..και ο οποίος υπογράφοντας ταυτίστηκε με τα συμβατικά τεύχη της ομάδας σχεδιασμού του έργου.. δ)οι πολίτες γενικά που ταυτίζονται με τον ρόλο των δικαιούχων…και προσδοκούν στην υλοποίηση του ΕΡΓΟΥ..για να θαυμάσουν τα γλυπτά του καταξιωμένου καλλιτέχνη..

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΝΩΣΤΗ.. Ο καθένας από μας μπορεί να έχει τις απόψεις του.. ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ πολιτεία..ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.

ΤΕΛΟΣ..κατα την άποψη μου ότι και να γίνει θα πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία του διαγωνισμού..για τον απλούστατο λόγο.. ότι η αναθέτουσα αρχή..θα .πρέπει να αποδείξει ότι η νέα κατάσταση..δεν ήταν ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ..

Παναγιώτης Ιγγλέσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται