Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ευχαριστηριο Ευρυδίκης Λειβαδά Ντούκα προς το ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝΚ

Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αργοστολίου

Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ το προσωπικό του τμήματος Επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου μας για την άμεση, εύστοχη και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλήματος που με οδήγησε εκεί, μέσα στη νύχτα.

Επίσης ένα βαθύ ευχαριστώ στην Κατερίνα από τον Βόλο, στη Μαριάννα από τα Φαρακλάτα, στη Φανή από τη Λάρισσα, στον Κώστα από το Αργοστόλι και σε όλο το λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό –ζητώ συγνώμη αλλά μου διαφεύγουν τα λοιπά ονόματα- για την υπεύθυνη, επιτυχή και πάνω από όλα ανθρώπινη και ζεστή υποστήριξη όχι μόνον του δικού μου περιστατικού, αλλά και άλλων -ουκ ολίγων-, τα οποία έτυχε να βιώσω και μέσω αυτών να θαυμάσω την κοπιώδη προσπάθεια, την πηγαία καλοσύνη, την άγρυπνη προσοχή, την επαγγελματική επάρκεια και κυρίως, την ύψιστη συμπαράσταση προς τους πάσχοντας.

Τελευταίους αφήνω τους επικεφαλής του Χειρουργικού τμήματος κ.κ. Ζαπάντη, Κλαδευτήρα και Κασπίρη, αλλά και τους εκκολαπτόμενους αγροτικούς κι ειδικευόμενους γιατρούς. Αυτά που ξάστερα εισέπραξα είναι επιστημοσύνη κι ορθότητα διάγνωσης, υπευθυνότητα κι ευσυνειδησία, αδιάπτωτο ενδιαφέρον κι ευγενή ανιδιοτέλεια, φιλοτιμία κι ανθρωπιά, στοιχεία και χαρακτηριστικά που αναμφίβολα αποδεικνύουν πως είναι όλοι τους εκούσιοι υπηρέτες του καθήκοντος, του ιερού καθήκοντος τής προσφοράς προς τον άνθρωπο, πιστοί στον όρκο που έδωσαν όταν τα όνειρα ακόμη βρίσκονται «στο σκαλί το πρώτο».

Τιμή και καύχημα μας, ως Κεφαλλονίτες, αυτό το άξιο προσωπικό!

Μπορεί το νοσοκομείο μας να στερείται υποδομών, να στερείται σύγχρονου εξοπλισμού, νοσοκομειακών υλικών, και άλλων που δεν γνωρίζω κάν την ακριβή ονομασία. Όμως είναι εξοπλισμένο με τη βαριά ιστορία των Κεφαλλήνων προδρόμων ιατρών –πολύτιμο κομμάτι του Κεφαλληνιακού Πολιτισμού- που κόσμισαν την ανθρωπότητα. Κι όλοι αυτοί οι σημερινοί, μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζουν ακούραστα, έντιμα, υπεύθυνα, ικανά, με ακεραιότητα και πολλές φορές πάνω από τα φυσικά όρια αντοχής, να διακονούν τις ευγενικές αρχές του λειτουργήματος, το «ανέβασμα» προς τον Άνθρωπο εν μέσω οριακής παραφροσύνης και γενικής καθίζησης που μέρα με την ημέρα γίνεται επικίνδυνα, ανίκητα κι επώδυνα αισθητή.

Εγκάρδια ευχαριστώ, άπειρη ευγνωμοσύνη και θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας.

Η προσφορά σας μάς κάνει όλους υπερήφανους.

Ευρυδίκη Λειβαδά Ντούκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται