Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
22 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

spot_img

Νέα σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ Μιχαλάτου-Παρίση με αφορμή τη φωτιά στην Αγία Ειρήνη

«Κύριε Παρίση έχετε λησμονήσει…»

Είναι προφανές ότι ο κ. Παρίσης έχει λησμονήσει τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε περιπτώσεις συμβάντων πολιτικής προστασίας.

Έχει ξεχάσει, ότι ο Δήμος, ενημερώνει συνεχώς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το μηχανοκίνητο εξοπλισμό που διαθέτει και αυτή με τη σειρά της, σε κάθε συμβάν, ζητάει τη συνδρομή συγκεκριμένων οχημάτων.

Οχήματα που οδηγούνται από άτομα, τα οποία  έχουν πιστοποιηθεί, προκειμένου να μπορούν να συνδράμουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια στο έργο της.

Κύριε Παρίση, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αργοστολίου είναι πάντα παρούσα σε όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Μικροπολιτική σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα, φανερώνει ανησυχία και πανικό, ενόψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

 Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου


Δήλωση Αλέξανδρου Παρίση, υποψήφιου δημάρχου Δ. Αργοστολίου

Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα σου, τρέχεις και με το λάστιχο να προσφέρεις βοήθεια. Δεν περιμένεις το πυροσβεστικό να έρθει από 40 χιλιόμετρα μακριά, όταν το έχεις δίπλα σου.

Η απάντηση του  δημάρχου, γεμάτη υπεκφυγές, δεν μας διαφώτισε αν το πυροσβεστικό του Πόρου έτρεξε σε βοήθεια, στη μεγάλη φωτιά στην Αγία Ειρήνη, απόσταση μόνο ολίγων χιλιομέτρων.

Αντίθετα επέρριψε ευθύνες στην Πυροσβεστική,  λέγοντας πως είναι δουλειά της  “σε κάθε συμβάν να ζητάει τη συνδρομή συγκεκριμένων οχημάτων”.   

Η Πυροσβεστική έδειξε πως είχε ανάγκη όλα τα πυροσβεστικά οχήματα, καθώς λόγω της έκτασης της πυρκαγιάς, ζήτησε και έλαβε βοήθεια ακόμα και από τη Δυτική Ελλάδα.

Για την ταμπακιέρα πάντως δεν είπε κουβέντα.

Αν  το πυροσβεστικό όχημα του Πόρου μετατράπηκε σε  υδροφόρα για να  μεταφέρει νερό στους σκαφάτους, όπως έγραψαν ΜΜΕ του νησιού -πλην βεβαίως εκείνα του δημάρχου.

Ας δει ξανά τις φωτογραφίες και ας πει στους δημότες, την ψήφο των οποίων ζητάει, τι κάνει ο πρόεδρος του στο λιμάνι του Πόρου με το πυροσβεστικό όχημα και τη μάνικα στα σκάφη αναψυχής, στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου;

Μεταφέρει νερό ή αέρα κοπανιστό;

Ας απαντήσει και ας μας ενημερώσει επιπλέον, αν το γνώριζε και το ενέκρινε ή όχι, αν υπήρξαν οικονομικές δοσοληψίες και τι μέτρα θα λάβει .

Οι δημότες περιμένουν  την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται