Τρίτη 14 Μαΐου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ακούει κανείς ;

Ακούει κανείς , ιδιαίτερα από την Περιφερειακη Ενότητα Κεφαλονιάς που ειναι και αρμοδιότητα της .

Η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για τον καθαρισμό των χαντακιών των ομβρίων ( ρεμμάτων ) , της Κρανιάς που απολήγουν στον Κουταβο και που προστατεύουν τόσο την πεδιάδα της Κρανιάς , όσο και τον οδικό άξονα είναι επιβεβλημένο να γίνεται κάθε χρόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και να διατηρούνται καθαρά καθ όλη την διάρκεια του χρόνου .

Τα τελευταία χρόνια ειναι γεγονός ότι δεν υπάρχει το ενδιαφέρον για τον καθαρισμό τους γιατί τα διαφορά φυτά που υπάρχουν μέσα σε αυτά ειναι τουλάχιστον τετραετίας .

Οι τελευταίες πλημμύρες στην Θεσσαλία μας έδειξαν ότι η προετοιμασία για τα φυσικά φαινόμενα ειναι καθήκον και φροντίδα .

Αλλά και οι πλημμύρες στο Αργοστόλι και ιδιαίτερα στην περιοχή της Κρανιάς κατά την τελευταία δεκαετία , έπρεπε να μας είχαν γίνει μάθημα και γνώση .

Ελπίζω ότι έστω και τώρα θα υπάρξει το ενδιαφέρον για τον καθαρισμό των ρεμμάτων ( Χαντακιών ) στην Κρανιά και στην περιοχή του Κουταβου για να μην υπάρχουν καταστροφές περιουσιών και εγκλωβισμοί αυτοκινήτων και πεζών τόσο στον οδικό άξονα , όσο και στην πεδιάδα της Κρανιάς .

Σωτήρης Κουρής 8/9/2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ