Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΛΑΣΣΗΣ Το Προγραμμα της ΙΟΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΛΑΣΣΗΣ Το Προγραμμα της ΙΟΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Τρεπεκλή , δίνει άμεση προτεραιότητα στην στήριξη του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ και στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΣΣΗ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ .
«ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ.»

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ καί

ΡΟΔΗΣ ΚΡΑΤΣΑ- ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η δημιουργία μίας φοιτητικής εστίας στο Αργοστόλι είναι επιτακτική ανάγκη πλέον .

Για τον σκοπό αυτό παραχωρήθηκε για 30 χρόνια ( 2011-2041) στήν ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ η Μαθητική Εστία της Λάσσης στην οποία υπήρχε η δυνατότητα να δημιουργηθούν 40 πλήρη δωμάτια ( δίκλινα με μπάνιο ) όπου ήταν δυνατόν να φιλοξενηθούν 80 φοιτητές των σχολών του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ . Το 2014 που παρέδωσα την Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς υπήρχε μελέτη αδειοδοτημένη και εργολαβος για να κάνει το κτίριο της Μαθητικής Εστίας λειτουργικό και να δημιουργήσει τα πρώτα 20 δωμάτια . (Π/Υ Εργου: 250.000€) . Από τότε δεν έχει προχωρήσει καμμία ενέργεια προς τον σκοπό δημιουργίας της Φοιτητικής Εστίας παρ όλες τις συνεχείς οχλήσεις μου , τόσο προσωπικά , όσο και με επερωτήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο .

Ιδιαίτερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια που η πίεση για την δημιουργία της Φοιτητικής Εστίας είναι μεγάλη γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια στο Αργοστόλι , δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από την κ Ροδη Κρατσα Τσαγκαροπούλου , παρ όλες τις συνεχεις ενοχλήσεις μου στο ΠΣ και τίς εγγραφές αιτήσεις του κ Πρύτανη .

Η ελκυστικότητα των τμημάτων του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ προϋποθέτει την εύρεση δωματίων διαβίωσης των φοιτητών για να τους δοθεί η δυνατότητα να έλθουν στο Αργοστόλι να σπουδάσουν .

Δυστυχώς η αδιαφορία της κ Ρόδης Κρατσα – Τσαγκαροπούλου για όλα τα θέματα της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα για την ύπαρξη των σχολών του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ είναι πασιφανής .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται