Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
33 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παναγής Καππάτος – Ομιλία για τον προγραμματισμό των εργασιών της Επιτροπής Περιφερειών

Ομιλία για τον προγραμματισμό των εργασιών της Επιτροπής Περιφερειών

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής είχα την ευκαιρία να τοποθετηθώ για τον προγραμματισμό των εργασιών της επιτροπής στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Στην τοποθέτησή μου επισήμανα την ανάγκη η Επιτροπή να προχωρά σε συγκεκριμένες προτάσεις στα αρμόδια Υπουργεία και έφερα ως παράδειγμα την ανάγκη επέκτασης των κινήτρων για προσέλκυση ιατρικού προσωπικού, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και την αυτοδιοίκηση.

Όπως και την ανάγκη τα μέλη της επιτροπής, ως αντιπρόσωποι της ελληνικής περιφέρειας, να προχωρήσουμε σε προτάσεις για πιο συνεκτικές πολιτικές για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως η πολιτική προστασία, αντί για το πλαίσιο έκτακτης αντιμετώπισης διαδοχικών κρίσεων στο οποίο αναγκαστικά η πατρίδα μας λειτούργησε για αρκετά χρόνια.

Τέλος τόνισα την ανάγκη ενίσχυσης του θεσμικού αποτυπώματος της επιτροπής, η οποία δίνει φωνή σε νησιώτικές και ορεινές περιοχές της χώρας μας στο νομοθετικό μας σώμα, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας μου στο σύνδεσμο:https://shorturl.at/huHL1

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ