Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σήμερα: Παρουσίαση ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» από την Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου με την παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του συνδυασμού

«ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»

και εγκαίνια του εκλογικού κέντρου από την Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου

με την παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη.

Ø Η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου παρουσιάζει στην Κέρκυρα το ψηφοδέλτιο της ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και σας προσκαλεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού της «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»

Ø Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» θα γίνει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 17:30, στην Ιόνιο Βουλή, ενώ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού θα πραγματοποιηθούν στις 20:00, στην πλατεία Σαρόκου, οδός Γεωργίου Θεοτόκη 60 (πρώην κατάστημα Τράπεζας Πειραιώς)

Ø Τόσο την εκδήλωση της παρουσίασης του ψηφοδελτίου, όσο και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης

Η ώρα της επίσημης παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στην Κέρκυρα, όπως κι αυτή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, έφτασε!

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα, η επικεφαλής του συνδυασμού, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, θα παρουσιάσει επίσημα, σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στην Ιόνιο Βουλή, το ψηφοδέλτιό της ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, στις 8 το βράδυ, η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου σάς προσκαλεί στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Σαρόκου και συγκεκριμένα στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη 60, στο πρώην κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Η νυν Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, προσκαλεί τους συμπολίτες της με χαρά και τιμή, ώστε όλοι μαζί να «υπογράψουν» τη δέσμευσή τους για ένα ΔΥΝΑΤΟ Ιόνιο!

Την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

Επικεφαλής Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! – Κάθε Νησί Ψηλά»
Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων 2019-2023

Ευρωβουλευτής 1999-2014 & Αντιπρόεδρος Ε.Κ. 2007-2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται