Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
21 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

spot_img

Υποψήφια ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ – Ελένη Γ. Παπαναστασάτου

Αγαπητοί συμπολίτες της Κεφαλονιάς και των Ιονίων Νήσων,

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, δηλώνω την υποψήφιότητά μου ως Περιφερειακή Σύμβουλος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με την ανεξάρτητη παράταξη ¨ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ¨ και επικεφαλής τον Γιάννη Τρεπεκλή.

Μετά την αποχώρησή μου από την Τράπεζα (AlphaBank)όπου υπηρέτησα επί 20 συναπτά έτη σε διάφορα καταστήματα της Κεφαλονιάς, ασχολούμαι επαγγελματικά με την διαχείριση έργων και κατασκευών και ως σύμβουλος ακινήτων.

Ως μόνιμη κάτοικος και ενεργή πολίτης του νησιού μας αλλά και λόγω της ενασχόλησής μου,επισκέπτομαι και συζητώ τόσο με επαγγελματίες όσο και με απλούς πολίτες όλων των περιοχών, όπου έχω καταγράψει την έλλειψη έργου και την προκλητική αδιαφορία της απερχόμενης περιφερειακής αρχής. Αυτός είναι ο λόγος πού με ενεργοποίησε να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκησηκαι να συμβάλλω με την εμπειρία μου και την προσήλωσή μου στο στόχο στην καλύτερη διαπραγμάτευση και υλοποίησησημαντικών έργωναλλά και έργων ποιοτικής καθημερινότητας για το νησί μας και τους κατοίκους του.

Η επιλογή μου και η απόφασή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ¨ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ¨με επικεφαλής τον Γιάννη Τρεπεκλή ήλθε ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης μου και της εκτίμησής μου προς τον επικεφαλής καθώς και της κομματικής ανεξαρτησίας, της πολυφωνίας, της εμπειρίας και της ποιότητας που εκφράζει το δυναμικό της. 

Αγαπητοί Συμπολίτες, θα ήθελα να στηρίξετε την παράταξή μας¨ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ¨με επικεφαλής τον Γιάννη Τρεπεκλήκαι να μού δώσετε την ευκαιρία να σάς εκπροσωπήσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.Μαζί με την αξιόλογη ομάδα της παράταξής μας μπορούμενα διεκδικήσουμε έργα υποδομής για την οδοποιία, την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, την υγεία και την παιδεία, την αντιπλημμυρική προστασία και την δασοπροστασία,την χρηστική διαχείριση των απορριμάτων, τις λιμενικές και παραθαλάσσιες υποδομές με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ιδιαιτερότητες του μοναδικού νησιού μας.

Στο ταξίδι μας αυτό θα ήθελα να είμαστε όλοι συνοδοιπόροι πριν αλλά και μετά τις εκλογές για τα νησιά μας, για την Κεφαλονιά που αγαπάμε, για την Κεφαλονιά που αξίζουμε.

Ελένη Παπαναστασάτουτου Γεωργίου

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη “ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ” με επικεφαλής τον Γιάννη Τρεπεκλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται