Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
29 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πρόσκληση σε debate των υποψήφιων Δημάρχων Αργοστολίου

Ο κύριος Μιχαλάτος έχει επιλέξει να περάσει την προεκλογική περίοδο κρυμμένος.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, αφού εκθέσαμε το σοβαρό ζήτημα για το κοινωνικό παντοπωλείο, με τη διανομή ληγμένων προϊόντων σε συμπολίτες μας, του ζητάμε να πάρει θέση. Έως σήμερα καμία απάντηση, ούτε για να καλύψει, έστω, το συνεργάτη του.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, μετά την επίσκεψή μου στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ και την παρέμβασή μας για το χρέος προς τη ΔΕΗ, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ και τη δημοτική αρχή να δώσουν δημόσια εξηγήσεις. Ο κος. Μιχαλάτος αφήνει τον κο. Σπαθή να βγάλει το φίδι από την τρύπα και ο ίδιος δεν σχολιάζει καν το άνοιγμα ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ της επιχείρησης!

Αυτόν θέλουμε για δήμαρχο; Έναν άνθρωπο που κρύβεται από τα προβλήματα; Που αφήνει τους συνεργάτες ακάλυπτους για να μην μοιραστεί μαζί τους το πολιτικό κόστος; Που όταν απαιτείται διστάζει να πάρει αποφάσεις; Που ο ίδιος δεν παίρνει πολιτική θέση για τίποτε;

Έναν άνθρωπο που για να πείσει πως έκανε έργο δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το λογότυπο του Δήμου μας σε ένα προεκλογικό έντυπο, δήθεν «απολογισμό»; Το έργο που γίνεται στο Δήμο κύριε Μιχαλάτε το ζούμε οι πολίτες, δεν το διαβάζουμε σε έντυπα και μέσα ενημέρωσης.

Αν θέλετε να κάνουμε έναν ουσιαστικό διάλογο για όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν, για τις προτάσεις και τις κατευθύνσεις του καθενός από εμάς, προτείνω να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση, μια υγιής αντιπαράθεση απόψεων όλων των υποψηφίων Δημάρχων.

Και αυτή είναι μια πρόσκληση προς όλους, σε εσάς, τον κο. Παρίση, τον κο. Κουρούκλη και τον κο. Ανουσάκη. Οι δυο τελευταίοι, γνωρίζω πως συμφωνούν.

·       Εσείς κύριε Μιχαλάτε; Θα υπερασπιστείτεε δημόσια το έργο σας;

·       Εσείς κύριε Παρίση; Έχετε προτάσεις να καταθέσετε στο δημόσιο διάλογο;

Προτείνω να διεξαχθεί ένα debate των υποψήφιων δημάρχων, την Πέμπτη το μεσημέρι, με συμμετοχή δημοσιογράφων που θα εκπροσωπούν όλες τις «δημοσιογραφικές» πλευρές και το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά -με εικόνα και ήχο- σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να απαντήσετε,

Αλέξανδρος Παντελειός

Υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου

Κεφαλονιά, νησί για όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ