Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
14.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκδήλωση Αλληλεγγύης για 2 μικρούς ήρωες από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δηλινάτων

-Πού ‘ναι η καλοσύνη;,
ρώτησε ο σπίνος
το κορυδαλλάκι.

-Μπήκε στο λαιμό μου
να μου φτιάξει νότες
για το τραγουδάκι.

Με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Δηλινάτων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δηλινάτων, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των δύο μικρών ηρώων, Μανωλάκη και Ραφαήλ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Η Εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στο χώρο εκδηλώσεων Mythos+estiasis. Υποδειγματική πράξη ανθρωπιάς και φροντίδας που με κάνει
υπερήφανη για το Χωριό μου και τους ανθρώπους του, για το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης που επιδεικνύουν, το έμπρακτο φιλότιμο τους, που αποκαλύπτει το ηθικό υπόβαθρο τόσο του καθένα ξεχωριστά όσο και της τοπικής μας κοινωνίας.

Συλλογικές προσπάθειες σαν και αυτή μας γεμίζει ικανοποίηση και μας κάνει να αισθανόμαστε σαν μέρος ενός συνόλου μεγαλύτερου από τον εαυτό μας.
Εμπιστοσύνη στην κοινότητα μας για την συνοχή και την Αλληλεγγύη της, για το κοινωνικό ήθος ευθύνης και ανθρωπιάς, και αισιοδοξία για το μέλλον της μιας και έχουμε κατανοήσει ότι η ύπαρξή της συναρτάται και με την ανάπτυξη του πολιτισμού της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Ας δώσουμε λοιπόν όλοι το παρόν στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι σύλλογοι μας για ενίσχυση ηθική και οικονομική στις οικογένειες των μικρών μας ηρώων.
Ας ευχηθούμε στα Δηλινόπουλα μας, ταχεία ανάρρωση!
Και αυτό το καλό παράδειγμα ας παρασύρει όλο και περισσότερους και ας τους φέρει στο δρόμο της συνέργειας, της έγνοιας και της συμπόνιας για τον αδύναμο, για τον συνάνθρωπο.
Αλλωστε το καθήκον των ανθρώπων δεν καθορίζεται από τίποτα άλλο παρά μόνο από την ίδια την αλληλεγγύη.

Κατερίνα Μπαλτσαβιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ