Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
31 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δήμος Σάμης / Δύο νέα έργα υπέγραψε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας

Δήμος Σάμης – Υπογραφή σύμβασης για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΜΗΣ»

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δήμου Σάμης, της ΠΙΝ και της Αναδόχου Εταιρείας «ΓΕΡ.& ΠΑΝ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΤΟΣ Ο.Ε.»η Σύμβαση του Έργου: «Αποκατάσταση Στέγης Γυμνασίου – Λυκείου Σάμης»Π/Υ429.972,13 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η συνολική προθεσμία περαίωσης του αντικειμένου της σύμβασης είναι 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά τον έλεγχο και την πλήρη αποκατάσταση της στέγης, συνολικής επιφάνειας 2.055 τ.μ., του σχολικού κτηριακού συγκροτήματος του Γυμνασίου – Λυκείου Σάμης, που έχει υποστεί βλάβες από φυσικά φαινόμενα και της φυσικής φθοράς των υλικών. Η αποκατάσταση περιλαμβάνει ως επί το πλείστο αντικαταστάσεις, επισκευές, ενισχύσεις κ.λπ. αναλόγως με το τι θα κριθεί απαραίτητο κατά τη εξέλιξη του έργου.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Σάμης, κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλήνιας, κ. Σωτήρης Κουρής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Σπύρος Σπαθής, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Θεμιστοκλής Δευτεραίος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Νικολίτσα Παπαθεοδωράτου, η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σάμης, κ. Γεωργία Βλάχου και ο Εκπρόσωπος της Αναδόχου Εταιρείας, κ. ΓεράσιμοςΠαπανικολάτος.

Το έργοέχει εγγραφεί στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης της ΠΙΝ με τίτλο: «Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Π.Ι.Ν.-Π.Ε. Κεφαλληνίας & Δήμου Σάμης για την Αποκατάσταση της Στέγης Γυμνασίου Λυκείου Σάμης».

Υπό το πρίσμα της συνέχειας της λειτουργίας του Δήμου και συνολικά των ΟΤΑ, η υπογραφή της σύμβασης αυτής αποτελεί αποτέλεσμα της προσπάθειας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και υλοποιείται με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε από την ΠΙΝ. 

Για τον Δήμο Σάμης

Ο Δήμαρχος

Παναγής Δρακουλόγκωνας


Δήμος Σάμης – Υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένης δεξαμενής

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δήμου Σάμηςκαι της Αναδόχου Εταιρείας «AquastarABEE»η σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένης δεξαμενής χωρητικότητας 1.000 m3. Το συνολικό τίμημα της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 58.776 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η συγκεκριμένη δεξαμενή θα εγκατασταθεί υπέργεια στα Κομιτάτα της ΔΕ Ερίσου και θα καλύψει τις ανάγκες ύδρευσης των χωριών Βαρύ και Καρυά. Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και θα παραδοθεί εγκατεστημένη σε λειτουργία στον προβλεπόμενο χρόνο εγκατάστασης εντός 30 ημερών από τη σχετική ειδοποίηση του Δήμου Σάμης. 

Υπό το πρίσμα της συνέχειας της λειτουργίας του Δήμου, η υπογραφή της σύμβασης αυτής αποτελεί αποτέλεσμα της προσπάθειας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και υλοποιείται με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. 

Για τον Δήμο Σάμης

Ο Δήμαρχος

Παναγής Δρακουλόγκωνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ