Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
27 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διοικητήριο / Ενημέρωση για προγράμματα μελισσοκομίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &  ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024 ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κεφαλληνίας (ΔΑΟΚ) ενημερώνει όλους τους Ενεργούς Μελισσοκόμους ότι είναι ενεργή η ψηφιακή εφαρμογή καταχώρησης αιτήσεων των δράσεων του προγράμματος ενίσχυσης στο τομέα της μελισσοκομίας, σύμφωνα με το εγκεκριμένο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής του έτους 2024.

 Οι δικαιούχοι ενδιαφερόμενοι των δράσεων: «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με όλα τααπαιτούμενα παραστατικά είτε στην ειδική εφαρμογή του.

ΥΠ.Α.Α.&Τ.:https://www.gov.gr/ipiresies/georgia-kai ktenotrophia/ktenotrophia/psephiakes-uperesies-gia-melissokomo   μέχρι 30 Μαΐου 2024, είτε μέσω του Κέντρου Μελισσοκομίας Δυτικής Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων.

Παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι οι οποίοι θα επιλέξουν το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ για να υποβάλλουν τις παραπάνω αιτήσεις ένταξης στις δράσεις, να αποστείλουν τα αντίστοιχα απαραίτητα δικαιολογητικά και παραστατικά το αργότερο μέχρι 22-05-2024, προκειμένου να υποβληθούν εγκαίρως ή να διορθωθούν τυχόν λάθη και ελλείψεις.

Οι δικαιούχοι ενδιαφερόμενοι των δράσεων: «Αναλύσεις μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης»  και «Προώθηση μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης»  μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά μέχρι 31 Ιουλίου 2024 με όλα τααπαιτούμενα παραστατικά στην ειδική εφαρμογή του ΥΠ.Α.Α.&Τ.: https://www.gov.gr/ipiresies/georgia-kai-ktenotrophia/ktenotrophia/psephiakes-uperesies-gia-melissokomous.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ