Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για την ενθρόνιση του Σεβασμιότατου Γεώργιου Αλτουβά

«Με την ευκαιρία του μεγάλου γεγονότος της ενθρονίσεως του Σεβασμιότατου Γεώργιου Αλτουβά ως νέου Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κερκύρας, Ζακύνθου – Κεφαλληνίας, ο οποίος είναι και Αποστολικός Τοποτηρητής Θεσσαλονίκης, καταθέτω τις εγκάρδιές μου ευχές για την εκπλήρωση των ιεραρχικών του καθηκόντων και την ευόδωση των πνευματικών αναγκών όλης της καθολικής κοινότητας των πιστών συμπολιτών μας.

Παράλληλα, εύχομαι η σημερινή ημέρα να αποτελεί την αφετηρία μιας νέας περιόδου συστηματικής επικοινωνίας, αλλά και γέφυρα εγγύτερης και πιο ουσιαστικής συνεργασίας, όπως φρονώ βαθύτατα πως πρέπει να υφίσταται μεταξύ της επίσημης ελληνικής Πολιτείας και της Καθολικής Εκκλησίας στα νησιά μας, αλλά και στην επικράτεια.

Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου από την πρόθεση του νέου Αρχιεπισκόπου για τη συνέχιση και εμβάθυνση των καλών σχέσεων μεταξύ των δύο Εκκλησιών στην Κέρκυρα.

Εν μέσω αυτών των χαλεπών καιρών και των προκλήσεων που δέχεται ο λαός μας, θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και ψυχικά δυνατοί με την πίστη, την υπομονή και την αισιοδοξία να μας οδηγεί ειρηνικά στο μέλλον».

Αλέξανδρος Αυλωνίτης

εικόνα άρθρου : kerkirasimera.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ