Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“κι εσένα ποιος σε έστειλε;”…

Καλο θα ειναι ο προϊστάμενος της υπηρεσίας να εκφράζεται ευπρεπεστεστερα. Χθες το πρωι που τον συνάντησα στον προαύλιο χώρο του Μουσειου για να τον ρωτήσω για το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες της τελετής, μου απάντησε με απρεπεστατο ύφος “κι εσενα ποιος σε έστειλε ” κι οταν του ειπα ότι απ τον Δημο μου παν να ρθω να σας βρω, μου απαντησε ” να πεις στον Δήμαρχο να κοιταει τα δικά του”.

Προφανώς την όποια κόντρα εχει με την δημοτική αρχή την έβγαλε σε μενα και κατα συνέπεια στα παιδια που απαρτίζουν την Φιλαρμονικη Σαμης. Τα παιδιά προετοιμαζονταν πανω απο ενα μήνα για να αποδώσουν τιμες και να παιξουν μερικά κομμάτια κατα την τελετη των εγκαινίων όπως άλλωστε είχαμε ενημερωθεί απο τον Δημο Σαμης.

Πολιτισμός δεν ειναι μονο τα αρχαία ψηφιδωτά αλλα είναι κι η αγάπη των μικρων μουσικων για προσφορα σε καθε λογής πολιτιστική εκδήλωση στον μικρό τοπο που ζουν.

Γεράσιμος Γεωργόπουλος
Αρχιμουσικός Φιλαρμονικής Σάμης.

Η παραπάνω τοποθέτηση έγινε ως σχόλιο στην ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της Εφορείας Αρχειοτήτων Κεφαλονιάς-Ιθάκης την οποία και παραθέτουμε για την ενημέρωση των αναγνωστών μας :

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ