Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιακωβάτειος: Ορεινές Διαδρομές, προσανατολισμού & επιβίωσης με την Αντζουλέτα Αραβαντινού Λεωνίδη

Η αγαπημένη μας Αντζουλέτα Αραβαντινού – Λεωνίδη είχε ετοιμάσει μια υπέροχη δράση “Ορεινές Διαδρομές “!! Αφού διαβάσαμε το απόσπασμα από το εκπληκτικό βιβλίο ¨Ψηλά Βουνά¨ συζητήσαμε , ζωγραφίσαμε και διαβάσαμε ένα υπέροχο βιβλίο!! Ευχαριστούμε θερμά την Αντζουλέτα Αραβαντινού – Λεωνίδη για τις Δημιουργικό πρωινό που χάρισε στα Ληξουριωτάκια μας !🌺

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που παρακολουθούν τις δράσεις της Βιβλιοθήκης μας

Διαδρομές Προσανατολισμού!!

Η αγαπημένη μας Αντζουλέτα Αραβαντινού – Λεωνίδη είχε ετοιμάσει μια υπέροχη δράση “Διαδρομές Προσανατολισμού”!!Αφού διαβάσαμε το απόσπασμα από το εκπληκτικό βιβλίο ¨Ψηλά Βουνά¨ συζητήσαμε για τους τρόπους που μπορούμε να προσανατολιστούμε , διαβάσαμε το βιβλίο << Όταν ο ήλιος πάει για ύπνο>> ζωγραφίσαμε και βέβαια παίξαμε και γελάσαμε πολύ!! Ευχαριστούμε θερμά την Αντζουλέτα Αραβαντινού – Λεωνίδη για τo δημιουργικό πρωινό που χάρισε στα Ληξουριωτάκια μας και της ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!!

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που παρακολουθούν τις δράσεις της Βιβλιοθήκης μας!

Διαδρομές επιβίωσης!!

Η αγαπημένη μας Αντζουλέτα Αραβαντινού – Λεωνίδη άξια εκπαιδευτικός και με μεγάλη αγάπη για τη βιβλιοθήκη μας και τα παιδιά , είχε ετοιμάσει μια υπέροχη δράση ” Διαδρομές επιβίωσης”!! Αφού διαβάσαμε το απόσπασμα από το εκπληκτικό βιβλίο ¨Ψηλά Βουνά¨μετατρέψαμε τη βιβλιοθήκη μας σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο για να ετοιμάσουμε ό,τι χρειαζόμαστε για την ¨επιβίωση¨ σκηνές, κυάλια με πολύχρωμα υφάσματα!! Ευχαριστούμε θερμά την άξια εθελόντρια της Βιβλιοθήκης μας Αντζουλέτα Αραβαντινού – Λεωνίδη !

Ευχαριστούμε πολύ τη Δήμητρα Μαρούλη για την πολύτιμη βοήθειά της και τα παιδιά που παρακολουθούν τις δράσεις της Βιβλιοθήκης μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ