Σάββατο 27 Απριλίου 2024
16.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βασίλης Κεκάτος: Ζούμε σε μια χώρα που διαχρονικά καταστέλλει, λοιδωρεί και απαξιώνει τους καλλιτέχνες

Ζούμε σε μια χώρα που διαχρονικά καταστέλλει, λοιδωρεί και απαξιώνει τους καλλιτέχνες. Ενίοτε δε τους εργαλειοποιεί για να χτίσει εθνικά αφηγήματα, συνήθως μνημειώδους κακογουστιάς, που βοηθούν την εκάστοτε κυβέρνηση να σκαλίσει τον -πάντα- ετοιμόρροπο ανδριάντα της. Εσχάτως η τωρινή κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να υποβαθμίσει τις σπουδές των ηθοποιών και να τις εξισώσει με το τίποτα, σε μια επίδειξη κτηνώδους υπεροχής και ισοπεδωτικής αδαημοσύνης.

Σε αυτή τη χώρα και σε αυτή τη χρονική στιγμή, εγώ θέλω να τους εκφράσω την βαθιά και ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου που με την παιδεία, το ταλέντο και το θάρρος τους δίνουν ζωή στο έργο μου και το κάνουν να ταξιδεύει.

Γιατί σήμερα είναι μια μέρα μεγάλης χαράς για το Milky Way μας καθώς επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Festival SERIES MANIA, του σημαντικότερου Φεστιβαλ τηλεοπτικών σειρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Το έργο μας κατάφερε να ξεχωρίσει και να συμπεριληφθεί στις 8 σειρές που τον Μάρτιο θα κάνουν πρεμιέρα στη Λιλ της Γαλλίας, και να διαγωνιστεί απέναντι σε σειρές της Amazon, της Apple TV, της Paramount+ κι άλλως κολοσσών της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής δημιουργίας.

Σήμερα όμως, πέρα από μια μέρα μεγάλης χαράς, δεν παύει να είναι και μια μέρα μεγάλου θυμού για τη χώρα όπου επιμένουμε να δημιουργούμε.

Αλληλεγγύη στους καλλιτέχνες μας που μια ζωή περιφρονούνται από ένα σύστημα που φουσκώνει τα στήθη του από ελληνική περηφάνεια κάθε φορά που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία καταφέρνουν να κατακτήσουν μια κορυφή. Τη σημερινή κορυφή δεν την κατέκτησε κανένας μόνος του, αλλά μια ομάδα νέων ανθρώπων που μαζί πίστεψαν στο ίδιο όραμα. Τους ευχαριστώ μια-μια και έναν-έναν ξεχωριστά. Ηθοποιούς, παραγωγούς, καλλιτεχνικούς συντελεστές, τεχνικούς και φίλους. Αποφοίτους λυκείου και μη.

Κορίννα, Κωνσταντίνε, Νικολάκη, Ανδρέα, Γιούλικα, Θέμιδα, Ακύλλα, Αργύρη, Ναταλία, Αφροδίτη, Στυλιάνα, Ευαγγελία, Ιώκο, Σταύρο, Ξένια, Μαρία, Σοφία, Προμ, Τόνια, Γεράσιμε, Βίκυ, Τζέο, Κασσιόπη, Αλέξανδρε, Πρόδρομε, Μιχαήλ, Λάερτη, Κίμωνα, Ιβάν, Άλκηστη, Στέλιο, Βασίλη, Γιώργο, Δημήτρη, Λάμπη, Κωνσταντίνε, Γλυκερία, Ορέστη, Σταύρο, Μήτσο, Βάλια, Έλενα, Κωστή, Τζωρτζ, Εύα, Νεφέλη, Ιουλία, Ηρακλή, Νεκτάριε, Ευγένιε, Σάκαρε, Λίνα, Μαρία, Γιάννη, Σοφιαλενα, Αντώνη, Ιωαννα, Χαρά, Ηλέκτρα, Ιδομενέα, Μάριε, Νίκο, Μανώλη, Βαγγέλη, Σωτήρη, Παναγιώτα, Παναγιώτη, Πάνο, Λιάκο, Σάββα, Ντιάννα, Κωνσταντίνα, Ιόλη, Δήμητρα, Άννα, Μάνο, Κώστα, Στεφ, Αναστασία, Μάγδα, Αλεξάνδρα…

Χωρίς εσάς ο γαλαξίας μας δε θα ήταν τόσο φωτεινός στον νυχτερινό ουρανό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ