Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου Τρωιαννάτων

Με μεγάλη επιτυχία και σε έντονο συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου ( πρώην δημοτικού σχολείου Τρωιαννάτων) παρουσία του αιδεσιμότατου πατέρα Διονύσιου Μαρκέτου, της Αντιδημάρχου Λειβαθούς κυρίας Κρυσταλλίας Μιχαλάτου, και του προέδρου της εθελοντικής ομάδας Λειβαθούς κυρίου Κωνσταντάτου Διονύσιου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του συλλόγου μας Σωτήριος Κουρής, ο πρόεδρος της κοινότητας και αντιπρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Χριστοφοράτος, ο ταμίας Χρήστος Θεοδωρακάτος, ο πάτερ Διονύσιος Μαρκέτος, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς Κρυσταλλία Μιχαλάτου και ο διακεκριμένος δικηγόρος Ευάγγελος Κουρής.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι χωριανοί μας, παλιοί μαθητές του σχολείου, ο Γεράσιμος Βαγγελάτος, ο Ανδρέας Παπαφλωράτος, η Κατερίνα Γεωργακάτου και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου “ο Κέφαλος” Νέας Υόρκης Βαγγελάτος Γιώργος.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους μας τούς απανταχού Τρωιαννάδες, Δεμουτσαντάδες και Μιτακάδες που επιτέλους ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του πρώην δημοτικού σχολείου του χωριού μας!

Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δωρητές μας , οι οποίοι με την προσφορά και την αγάπη τους για το χωριό μας βοήθησαν στην ανακαίνιση του σχολείου μας!

Ο Τσαγκαρίδης Νεόφυτος, ο Κακονύχτης Διονύσιος, η Ανδρεάδη Όλγα, η Κέσσαρη Κάκια, ο Γεωργακάτος Αγαθάγγελος του Χρήστου, η Κάζου Κατίνα, η Βαγγελάτου Ολυμπία, η Χριστοφοράτου Μαρίνα, ο Παπαγιαννόπουλος Παναγιώτης, ο Μακαλιάς Δημήτριος, ο Ψημενάτος Νικόλαος, οι Βαγγελάτοι Αφοί, η Χριστοφοράτου Αλεξία και ο Χριστοφοράτος Σταύρος – Βασίλης.

Επίσης ευχαριστούμε για την βοήθεια την Χρυσταλλένη Τσιούτη, τον Χριστοφοράτο Λουκά και Αλέκο και την Χριστοφοράτου Αγγελική.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κύριες που ετοίμασαν τα εδέσματα και τον συνεταιρισμό Ρομπόλας για την προσφορά του κρασιού!

Να είστε όλοι καλά!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!

ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Στέγης Τρωιαννάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται