ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ
Ο Δήμος Σάμης και ο Τομέας Πολιτισμού του Δήμου παρουσιάσε την πολυαγαπημένη παιδική θεατρική παράσταση “Καρυοθραύστης”από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστοπούλου την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του γυμναστηρίου του Γυμνασίου-Λυκείου Σάμης.

Η πολυαγαπημένη παιδική θεατρική παράσταση φέρνει μαζί της τον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και μάγεψε μικρούς και μεγάλους θεατές. Βασισμένη στο κλασικό παραμύθι του E.T.A. Χόφμαν “Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικών”, παρουσιάζει την παραμυθένια ιστορία της Κλάρα, μιας νεαρής κοπέλας που βυθίζεται σε έναν κόσμο γεμάτο θαύματα, χορούς και μυστήρια. Με τη βοήθεια του θαρραλέου Καρυοθραύστη, η Κλάρα αντιμετωπίζει τον κακό Βασιλιά των Ποντικών και ξεκινά ένα επικό ταξίδι προς τη γη των γλυκών. Στο ταξίδι τους αυτό θα συναντήσουν απίστευτα πλάσματα, όπως ζαχαρωτά που χορεύουν, ευγενικές νεράιδες και απρόβλεπτες μάγισσες.
Πρωταγωνιστήσαν αλφαβητικά οι: Αφροδίτη Βραχοπούλου, Ελένη Καρβέλη, Στέλλα Μπονάτσου, Αλέξανδρος Τσίτσος, Γιώργος Χατζηκυριάκος.
























