Σάββατο 14 Μαρτίου 2026
13.9 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με το Άρμα του Οδυσσέα γιόρτασε ο “Πρόνησος” την Τσικνοπέμπτη!

Σπύρος Καγκάδης

Μια μικρή αυθόρμητη ανάπαυλα από τις πυρετώδεις εργασίες κατασκευής του Άρματος του Πολιτικού Συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος” είχαν τα μέλη του τιμώντας τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης στο χώρο του Γηπέδου των Τζαννάτων!

Το Άρμα που κατασκευάζει ο “Πρόνησος” με αρχιμάστορα το πολυμήχανο μέλος του Χαράλαμπο Κουρκουμέλη και δραστήρια Πρόεδρο του Συλλόγου την Ασπασία Σεριάτου είναι το πλοίο του κοσμοϊστορικού μυθικού Οδυσσέα!

Το θέμα της συμμετοχής του “Πρόνησου” στο Αργοστολιώτικο Καρναβάλι είναι η Οδύσσεια του Οδυσσέα μέχρι την επιστροφή του στην “Ιθάκη.”

Τέλος, λόγω της βροχόπτωσης ο εορτασμός τελείωσε νωρίτερα από ότι θα θέλαμε. Αυτό όμως δεν μείωσε καθόλου το κέφι των εθελοντών του “Πρόνησου!”

Σπύρος Καγκάδης

Δείτε όλες τις εικόνες ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ