Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

«Η Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Αργοστολίου συμμετέχει στην «Η Ώρα της Γης».

Ο Δήμος Αργοστολίου συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Η Ώρα της Γης» σβήνοντας τα φώτα στο Δημαρχείο Αργοστολίου το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, από τις 20.30 έως τις 21.30.

Παράλληλα, καλεί όλους τους Δημότες να λάβουν μέρος στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία και να σβήσουν εθελοντικά τα φώτα την ίδια ώρα, συμμετέχοντας έτσι συμβολικά, στη διεθνή αυτή δράση κατά της κλιματικής αλλαγής.

Εδώ και 15 χρόνια, «Η Ώρα της Γης» είναι μια μοναδική ευκαιρία για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, να ενώσουν τη φωνή τους και να στείλουν όλοι μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για ένα μέλλον βιώσιμο για όλους, έναν κόσμο ασφαλή, όπου ο κάθε άνθρωπος θα έχει ίσες ευκαιρίες να εκπληρώσει τα όνειρά του.

Φέτος η WWF Ελλάς επέλεξε να αναδείξει μέσα από την Ώρα της Γης τη βαθιά σύνδεση μεταξύ της διατροφής μας και της προστασίας του πλανήτη. Ο τρόπος που παράγονται τα τρόφιμα που καταναλώνουμε αποτελεί την κύρια αιτία της απώλειας βιοποικιλότητας και ευθύνεται για το 1/3 περίπου των συνολικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου παγκοσμίως. Η φετινή Ώρα της Γης είναι μια ευκαιρία να επηρεάσουμε τις εξελίξεις προς τη σωστή κατεύθυνση και να μειώσουμε το αποτύπωμα της διατροφής μας με μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες.

                                             Από το Τμήμα Πολιτισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ