Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην κοινωνική πλειοψηφία συνεχίζεται.

Μετά το αντεργατικό νομοσχέδιο, ο κ. Χατζηδάκης και ο κ. Τσακλόγλου παρουσίασαν την παράδοση της Επικουρικής Ασφάλισης στα ιδιωτικά συμφέροντα. Προεκλογικά βέβαια το διέψευδαν!

Άλλο ένα μεγάλο ψέμα της ΝΔ προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο. Η αντιμεταρρύθμιση αυτή καταλύει τη βασική αρχή της «αλληλεγγύης των γενεών», δηλαδή την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων από τις εισφορές των εργαζομένων.

Θα πλήξει του σημερινούς και μελλοντικούς συνταξιούχους, και συνολικά τους φορολογούμενους, που θα πληρώσουν το κόστος πληρωμής των επικουρικών συντάξεων.

Θα πλήξει του νέους ασφαλισμένους κάτω των 35 ετών, καθώς οι ασφαλιστικές τους εισφορές θα γίνουν αντικείμενο χρηματιστηριακού τζόγου και επενδυτικού ρίσκου!

Οι υπουργικές δηλώσεις για υποτιθέμενες αυξήσεις των επικουρικών συντάξεων των νέων είναι παραπλανητικές, καθώς βασίζονται σε προσδοκίες αποδόσεων. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η αντιμεταρρύθμιση θα κοστίσει στους φορολογούμενους πάνω από 56 δισεκατομμύρια ευρώ.

Εν μέσω πανδημίας και κρίσης, η κυβέρνηση Μητσοτάκη πλήττει το δημόσιο συμφέρον, προκειμένου να εξασφαλίσει τεράστια κέρδη σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες. Αποστερεί τους πόρους του προϋπολογισμού από τη στήριξη των εργαζομένων και των ανέργων, της πραγματικής οικονομίας και του κοινωνικού κράτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ