Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μηνύματα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΜΗΝΥΜΑ

ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει προς όλες και όλους, μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς, γονείς, κηδεμόνες, στελέχη της εκπαίδευσης, στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, τις θερμότερες ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Και φέτος, η έναρξη αυτή, συντελείται κάτω από δύσκολες υγειονομικά συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από το φαινόμενο της πανδημίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συνθηκών, προσπαθούμε και θα προσπαθούμε καθημερινά, να αμβλύνουμε τις ό,ποιες συνέπειες, συνεργαζόμενοι άριστα με τους εμπλεκόμενους φορείς Παιδείας, Υγείας και Αυτοδιοίκησης.

Εύχομαι και πάλι στους μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη.

ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές του Δήμου μας με όνειρα, φιλοδοξίες, προοπτικές προόδου και επιτυχίας.Μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας, με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ό,τι ονειρευτείτε.

Ευχόμαστε ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.

Είναι γεγονός ότι η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει με σοβαρότατα προβλήματα λόγω της Πανδημίας του Covid‘19 και ελλείψεις εκπαιδευτικών, τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης που θα αφορά τις υποδομές και τη λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!

Από το Γραφείο Τύπου  του Δήμου Σάμης


Καλή Σχολική Χρονιά

Αύριο ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά. Μια διαφορετική σχολική χρονιά γεμάτη ποίκιλα συναισθήματα: χαρά για το σμίξιμο των συμμαθητών, ενθουσιασμός για το νέο ξεκίνημα, ανησυχία για την πανδημία.

Hεκπαιδευτική κοινότητακαι αυτή τη φορά,με υψηλό αίσθημα ευθύνης, περιμένει αύριο τα παιδιά μας για να τα καλωσορίσει,νατα βοηθήσει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που επέβαλλε η πανδημία καθώς και να τους δείξεινέους ορίζοντες γνώσης που θα τακαταστήσουν υπεύθυνους και συνειδητοποιημένους πολίτες.

Ο Δήμος, με το ανθρώπινο δυναμικό του, και πάντα σε αγαστή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, μερίμνησε έτσι ώστε τα σχολικά κτίρια να είναι έτοιμα και ασφαλή για να υποδεχτούν τη μαθητική κοινότητα.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Αδράξτε την ευκαιρία, εκμεταλλευτείτε τα εφόδια που σας προσφέρονται και εκπληρώστε τα όνειρά σας. Μην χάνετε στιγμή! Με δύναμη, προσπάθεια και επιμονή όλα είναι κατορθωτά.

Όλοι εμείς, οι γονείς, οι δάσκαλοι και ο Δήμοςθα είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε.

Καλή, Δημιουργική & Ασφαλή Σχολική Χρονιά

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ