Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
18.8 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το farm out ξανά μαζί μας

Σαν τα αποδημητικά πουλιά έτσι και το “farm out” μας αφήνει το χειμώνα και επιστρέφει κοντά μας το καλοκαίρι! Χθες, με μία μικρή καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, άνοιξε ξανά τις πόρτες του και άπλωσε τα χρωματιστά τραπεζάκια του στο πεζοδρόμιο της Αντώνη Τρίτση.

Τα πολύχρωμα τραπεζάκια του farm out και τα ευφάνταστα διακοσμημένα μπαμπού από τη Μαρία ντε Ροζάριο

Με διάθεση ανανέωσης αλλά και με τις διαχρονικές αξίες του σταθερές, το farm out προχώρησε σε ένα ακόμη τολμηρό βήμα καθώς τα φετινά του πιάτα θα είναι αποκλειστικά vegan και vegeterian. Σε μια εποχή που η κρεατοφαγία του δυτικού κόσμου έχει φτάσει στον Κολοφώνα της, με τους φυσικούς πόρους να μην αντέχουν πια την εξυπηρέτηση της υπέρ-μαζικής κτηνοτροφίας της οποίας οι συνέπειες δοκιμάζουν τις περιβαλλοντικές αντοχές του πλανήτη, μία μικρή πολύχρωμη κουκίδα στο μικρό μας Αργοστόλι προτείνει ένα άλλο δρόμο-τρόπο ζωής.

Τα πιάτα του farm out είναι της γνωστής σε όλους μας και αγαπητής Ευτυχίας ενώ τα κηπευτικά προέρχονται από το αγρόκτημα της οικογένειας στα Κουρκουμελάτα. Τα κηπευτικά είναι βιολογικά και βιοδυναμικά(όπως τα έλεγε η αείμνηστη Στεφανία) που σημαίνει ότι δεν “πιέζονται”, έστω με τα βιολογικά πρότυπα, να αποδώσουν παραγωγή, αλλά αφήνονται στους ρυθμούς της φύσης. Τα φασολάκια που βλέπετε παρακάτω, δεν είναι χαλασμένα ή πολυκαιρισμένα, αλλά πρόκειται για μία ξεχωριστή ποικιλία καθώς το farm out προσπαθεί και διασώζει αυθεντικές ποικιλίες που κινδυνεύουν με εξαφανισμό.

Εκτός από τρόπο ζωής και διατροφής όμως, το farm out είναι και… στέκι! Στέκι φίλων, ξεχωριστών ανθρώπων και συναντήσεων. Ίσως αυτή να είναι η μεγαλύτερη προσφορά του. Το ότι φέρνει δηλαδή κοντά ανθρώπους στο πνεύμα και τις συζητήσεις. Τα άσπρα και κόκκινα κρασιά παραγωγής του άλλωστε, ενισχύουν τη συντροφικότητα και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά καθώς η αλήθεια είναι στο κρασί όπως λέει και το γνωστό απόφθεγμα(In Vino Veritas) αλλά και “Οίνος γαρ ανθρώποις δίοπτρον”…

Το πλαστικό έχει… “μαλώσει” με το farm out καθώς καλαμάκια και τσάντες είναι από βιοδιασπώμενα υλικά και όχι από πλαστικό. Πρέπει κάποτε επιτέλους να τελειώνουμε με τα πλαστικά μιας χρήσης!
Η Μπάρμπορα και η Μαρία μας βοηθούν να επιλέξουμε τις καλύτερες συνταγές χυμών, μας ενημερώνουν για τα προϊόντα του farm out και απαντούν στο 2671027003.
Καλό καλοκαίρι με Υγεία και φιλική προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο κατανάλωση!

ΥΓ: Αν αναρωτιέται κάποιος αν το παρόν άρθρο αποτελεί διαφήμιση ή κάποιου είδους προώθηση εκ μέρους του καταστήματος, ενημερώνουμε πως όχι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλώς συμμεριζόμαστε το όραμα της Στεφανίας και του Σταύρου, την αγάπη τους γι’ αυτό το δημιούργημα που λειτουργεί με άριστες εργασιακές συνθήκες καθώς και την προσφορά του στην υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Για όσο μπορούμε θα είμαστε συνοδοιπόροι και αρωγοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ