Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
23 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τι γίνεται με το παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία; Έλιωσε ο “πάγος”;

Με απορία και αρκετά ερωτηματικά παρακολουθούμε το “μυστηριώδες εργοτάξιο” στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου του Αργοστολίου. Απ’ ό,τι φαίνεται, οι υποδομές που ετοίμαζε ο Δήμος Αργοστολίου για την υποδοχή ενός παγοδρομίου ενόψει της εορταστικής περιόδου στήθηκαν για να… ξεστηθούν!

Η πληροφόρηση που υπάρχει γίνεται σε επίπεδο “ραδιοαρβύλας” και γι’ αυτό θεωρήσαμε ορθό να μπει το θέμα στη δημόσια συζήτηση και να απαντηθούν τα ερωτήματα που εύλογα σκέφτονται οι πολίτες.

Οι φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά λένε ότι ο ιδιώτης που είχε επαφή με το Δήμο για να λειτουργήσει το παγοδρόμιο αιτήθηκε επιχορήγησης διότι την προηγούμενη χρονιά δεν υπήρξε κερδοφορία από τη δράση του. Αληθεύει αυτή η πληροφορία;

Λόγω του ότι είδαμε να γίνεται επιχείρηση για την τοποθέτηση της απαραίτητης υποδομής στην πλατεία από πόρους και ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, υποθέτουμε πως αρχικά υπήρξε κάποια συμφωνία που στην πορεία ναυάγησε. Ποια ήταν η αιτία του ναυαγίου και γιατί τελικά δεν προχώρησε η συμφωνία; Γιατί αναλώθηκαν δημόσιοι πόροι και εργατοώρες αν τελικά δεν ήταν βέβαιο ότι θα στηθεί το παγοδρόμιο;

Τελικά, μήπως φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες και έλιωσε ο “πάγος”;

Ανεξάρτητα απ’ το αν συμφωνεί ή όχι κάποιος με τη χρήση ενός τέτοιου μέσου διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τις γιορτές, το χρονοδιάγραμμα έχει αστοχήσει εντυπωσιακά μιας και βρισκόμαστε στην προπαραμονή των Χριστουγέννων. Ανάλογες δραστηριότητες στήνονται στις πόλεις όλου του κόσμου ακόμη και ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα.

Για τα χρόνια που είναι μπροστά, δε θα ήταν άσχημο ο Δήμος μας να εμπνευστεί ένα ξεχωριστό και ιδιότυπο τρόπο για να ψυχαγωγεί τους πολίτες αλλά και για να αποτελεί πόλο έλξης για χειμερινούς επισκέπτες… Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και αυτό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ