Κυριακή 28 Απριλίου 2024
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανάγκη φωτισμού στη νέα παιδική χαρά στις Εργατικές Κατοικίες Αργοστολίου

Από το περασμένο καλοκαίρι μία νέα παιδική χαρά δημιουργήθηκε στην πόλη του Αργοστολίου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών πάνω από το κτίριο του ΟΕΚ. Θεωρούμε εύστοχη την τοποθεσία που επιλέχτηκε καθώς εξυπηρετεί πολλές οικογένειες που είναι μακριά απ’ τους υφιστάμενους παιδότοπους. Ωστόσο, σήμερα λάβαμε ένα μήνυμα από κάτοικο της περιοχής, που δε θέλει να προχωρήσει σε επώνυμη παρέμβαση, με το οποίο μας αναφέρει ότι μετά την αλλαγή της ώρας ο εν λόγω παιδότοπος βυθίζεται από νωρίς στο σκοτάδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκπεραιώσει τον σκοπό του-αυτόν της ψυχαγωγίας δηλαδή των παιδιών και των γονιών τους με ασφάλεια.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, υπάρχει σαφώς έλλειψη ορατότητας για τους μικρούς μας φίλους που μπορεί ενδεχομένως, εξαιτίας, της να υποστούν κάποιο χτύπημα.

Χαιρετίζοντας λοιπόν τη δημιουργία αυτής της παιδικής χαράς, μεταφέρουμε την αγωνία και την ανησυχία των γονιών για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων που θα την καταστήσουν λειτουργική και κατά τους χειμερινούς μήνες που από νωρίς το απόγευμα επικρατεί σκοτεινιά.

Παράλληλα, εφιστούμε την προσοχή στους κατοίκους της περιοχής να περιφρουρήσουν με την ενεργή παρουσία τους τη δημόσια περιουσία και να την προστατεύσουν από δυσάρεστα φαινόμενα βανδαλισμού όπως αυτά που παρατηρήθηκαν το περασμένο διάστημα στην κεντρική παιδική χαρά του Αργοστολίου.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους της περιοχής που μας εμπιστεύτηκαν αυτό το ζήτημα για να το αναδείξουμε.

ΣτΕ: ενδεχομένως στις φωτογραφίες, λόγω της τεχνολογίας, η περιοχή να εμφανίζεται πιο φωτεινή απ’ ό,τι πραγματικά είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ