Τετάρτη 1 Μαΐου 2024
19.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Απίστευτο επεισόδιο με ηλικιωμένη κυρία που βγήκε εκτός ορίων στο Αργοστόλι παρουσία ανηλίκων

Η εικόνα του άρθρου είναι άποψη του Αργοστολίου της Ελένης Ροδοθεάτου και δε σχετίζεται με το συμβάν.

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλει στο kefaloniastatus.gr συμπολίτης μας που έπεσε θύμα μιας άνευ προηγουμένου και αιτίας επίθεσης παρουσία των παιδιών του!

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν ο εργαζόμενος συμπολίτης μας αναγκάστηκε να διακόψει τη δουλειά του για να παραλάβει τα παιδιά του από τα σχολεία τους. Πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε να πάρει τα παιδιά αλλά όταν επέστρεψε στο χώρο της εργασίας του, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, όπως ήταν φυσικό δε βρήκε ξανά τη θέση στάθμευσης που είχε εξασφαλίσει νωρίτερα. Οπότε αναγκάστηκε να κάνει συνεχείς κύκλους στα τριγύρω οικοδομικά τετράγωνα αναζητώντας μία νέα θέση στάθμευσης.

Αυτό, όπως φαίνεται, δεν άρεσε καθόλου σε μία ηλικιωμένη κυρία, μόνιμη κάτοικο της περιοχής, η οποία βλέποντας το όχημα του νέου πατέρα να περνάει έξω από το σπίτι της επανειλημμένα έβγαλε το πρωτοφανές συμπέρασμα ότι την παρακολουθούσε! Μέρα μεσημέρι με τα παιδιά του στο πίσω κάθισμα…

Δυστυχώς δεν έμεινε μόνο στο συμπέρασμα αλλά προχώρησε σε λεκτική επίθεση και ύβρεις στέλνοντας στο δι@ολο τον ανυποψίαστο για το όλο σκεπτικό συμπολίτη μας! Ο πατέρας δεν αντέδρασε για τα ησυχότερα και προκειμένου να μην αντιληφθούν τα παιδιά του το τι συμβαίνει αλλά, όταν αργότερα βρήκε θέση στάθμευσης και συνάντησε μπροστά του την εν λόγω κυρία, της είπε ότι ήταν απαράδεκτο να τον βρίζει αναίτια και μάλιστα μπροστά στα παιδιά του.

Δυστυχώς αντί το μυαλό της κυρίας αυτής να βγει απ’ τα “σκοτάδια” του, βυθίστηκε περισσότερο σε αυτά με αποτέλεσμα να επανέλθει κατά την ώρα του σχολάσματος από την εργασία του νέου πατέρα, πάλι παρουσία των ανήλικων παιδιών του που ήταν μαζί του, φωνάζοντας με στεντόρεια φωνή ότι αυτός μιλάει με κλέφτες και να μην την παρακολουθεί μαζί με άλλες ασυναρτησίες και ύβρεις που δεν μπορούμε να αναπαράγουμε.

Αυτήν τη φορά τα παιδιά αντιλήφθηκαν τις παρεκτροπές της ηλικιωμένης και φοβήθηκαν όταν άκουσαν να μιλάει για κλέφτες και μάλιστα κοιτώντας τα απειλητικά κουνώντας τους το δάκτυλο… Ρωτούσαν τον πατέρα τους για τον αν η κυρία αυτή θα καλέσει την αστυνομία και γιατί τους έλεγε για κλέφτες… Ο πατέρας τους προσπάθησε να αποσοβήσει όσο μπορούσε την κατάσταση αλλά πώς θα μπορούσε να εξηγήσει σε μικρά παιδιά δημοτικού την όλη ακατανόητη υπόθεση που ακόμη κι ενήλικας δυσκολεύεται να εξηγήσει;

Σύμφωνα με τον πατέρα, του οποίου τα στοιχεία είναι στη διακριτική μας ευχέρεια για κάθε ενδιαφερόμενη αρχή, η υπόθεση αυτή έχει προεκτάσεις και δε θα πρέπει να μείνει δίχως μέριμνα. Η ηλικιωμένη έχει στήσει ένα ιδιότυπο “τσαντίρι” στις αυλές του σπιτιού της, γύρω από το σπίτι της μυρίζει έντονα η οσμή της αποχέτευσης ενώ πραγματοποιεί απρόκλητες επιθέσεις τόσο σε περαστικούς που έτυχε να κάνουν το “έγκλημα” να βγάλουν το κατοικίδιό τους για βόλτα μπροστά από το σπίτι της, όσο και σε δημόσιες υπηρεσίες καταμαρτυρώντας ιστορίες συνωμοσίας που φυσικά είναι ανυπόστατες.

Σύμφωνα με τη γειτονιά η εν λόγω κυρία είναι μόνη της, δεν έχει κανένα συγγενή κοντά της ούτε παιδιά, με αποτέλεσμα η πολυετής και καθημερινή μοναξιά να την έχουν κάνει τουλάχιστον “περίεργη”. Είναι όμως μόνο περίεργη ή και επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους άλλους; Μπορεί να γίνει παραδεκτό ότι επιτίθεται με τέτοιο τρόπο απρόκλητο προς τους διερχόμενους; Μήπως πρέπει να εξεταστεί από τις αρχές η υγειονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια και το σπίτι της; Μήπως χρειάζεται βοήθεια και υποστήριξη που η ίδια δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει ότι χρειάζεται και να ζητήσει;

Το θιγόμενο πρόσωπο μας είπε ότι θα επισημάνει το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές ελπίζοντας να βρει ανταπόκριση και βοήθεια προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο αλλά και να επιλυθεί μία προβληματική κατάσταση για τον κοινωνικό ιστό του Αργοστολίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ