Κυριακή 14 Απριλίου 2024
25 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προηγούνται τα ρουσφέτια…

Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να πτοείται από το ότι η πανδημία δείχνει όλο και πιο απειλητικά τα δόντια της και τα πιστοποιημένα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά. Την ενδιαφέρει περισσότερο η εξυπηρέτηση ρουσφετιών και πελατειακών συμφερόντων, παρά η θωράκιση και ενίσχυση των δομών υγείας.

Τελευταίο θύμα αυτής της αντίληψης το 2o Κ.Υ. του Περιστερίου. Με συνοπτικές διαδικασίες υποβάθμισε τον επιστημονικό υπεύθυνο του Κ.Υ. και καθαίρεσε τον αναπληρωτή του. Όλα αυτά μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τοπικά μικροσυμφέροντα τα οποία στηρίζει η τοπική Ν.Δ.

Όλα αυτά αδιαφορώντας για το ότι πολύ πρόσφατα είχε ανανεώσει τη θητεία τους για 3 χρόνια αναγνωρίζοντας έτσι το θετικό έργο το οποίο είχαν επιτελέσει.

Αν τέτοιες ενέργειες υπονομεύουν την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων, ελάχιστα ενδιαφέρει την κυβέρνηση. Προέχουν τα ρουσφετάκια και τα μικροσυμφέροντα. Όσο για την προφανή αδιαφορία και ανεπάρκεια τους έχουν μάθει πια το κόλπο. Για όλα φταίει η έλλειψη προσωπικής ευθύνης και εθνικού φιλότιμου που διακρίνει τους πολίτες.

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ